LifeStyle

12 echipe participa la competitia interscolara de baschet „Cupa Metigla”, editia a II-a

Competitia interscolara de baschet “Cupa Metigla” se afla in fata deschiderii celei de a doua editii, in perioada 11-16 aprilie 2016. Numarul scolilor dornice sa participe la acest eveniment sportiv, a crescut fata de prima editie – desfasurata in toamna anului trecut.

Cupa Metigla se bucura de o popularitate in crestere in randul elevilor si adolescentilor, si va alinia la start echipe de baschet din  12 scoli si licee: Colegiul National «Nichita Stanescu», Liceul Tehnologic «1 Mai», Colegiul National «Al. I. Cuza», Scoala «Elena Doamna», Scoala «Nicolae Iorga», Colegiul National « I.L. Caragiale », Colegiul National «Mihai Viteazul», Liceul Tehnologic «Victor Slavescu», Colegiul National «Jean Monnet», Scoala «Grigore Moisil , Colegiul «Spiru Haret», Colegiul "Mihail Cantacuzino».

 Compania Coilprofil a avut initiativa acestei competitii deoarece baschetul este un sport de echipa cu traditie in Ploiesti, un sport care se practica atat in interior, cat si in exterior, in sali si in parcuri, poate dezvolta abilitati de leadership, comunicare, lucru in echipa etc. Dorim sa incurajam practicarea sportului de masa si stilul de viata sanatos care va aduce valoare in societatea noastra. Organizatia «Un strop de fericire» prin implicarea si bunavointa voluntarilor, in mare parte adolescenti  (liceeni si studenti),  profesori, antrenori etc. organizeaza acest eveniment si are ca asteptari participarea a 500 de elevi. Dintre acestia aproximativ 50 vor fi premiati.

Va asteptam sa participati la turneul final al Cupei Metigla, sambata 16 aprilie 2016 , turneu ce se va desfasura la Colegiului National « Mihai Viteazul » din Ploiesti, incepand cu orele 10:00.

Detalii despre eveniment se gasesc pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/cupametigla/

Related posts

Chifle dulci by chef Marilena Oprisanu

Adina Meyers

Ce culoare are casa ta?

Adina Meyers

Criterii pentru alegerea încălțămintei de calitate

Adina Meyers