Home LifeStyle

Primul Show Fashion în format video din România

Moda se adaptează, exploatează oportunitățile și se reinventează permanent. Și astfel SOIREES DE LA MODE 23 Memories s-a reinventat și a avut loc în Sala “Le Colonnades” de la Athenee Palace Hilton în luna iunie… fără niciun spectator.

În cadrul acestei ediții speciale s-au implicat designerii Claudia Rawlings, Aleha Toncea, Loredana Ciangau, Iuliana Robescu, Exordia by Artur Datcu (Premiul Elysee 2019), Alexandra Calafeteanu, Antonia Nae – câștigătoarea Premiului Elysee 2020, Natalia Vasiliev, Lia Aram by Anemona Stanchi, Mitiliane Couture și Studio Cabal care au creat minicolecții îndrăznețe, elegante și feminine.

Pe parcursul prezentării de modă avem parte de amintiri în țesături, piese monocrome, texturi elegante și piese vestimentare care aduc un omagiu oamenilor importanți care au inspirat câțiva creatorii de modă români.

Marilena Milcu, un excentric artist și un profesionist de excepție, a asigurat coloana sonoră unică, atemporală, intensă, axată pe sunetele grave și magnifice ale violoncelului.

Oricine poate fi inspirat, poate inspira ori căuta inspirația. Într-un format inedit și complicat, SOIREES DE LA MODE 23 Memories este o ediție specială, un show exclusiv în regim video, o nouă estetică dedicată oamenilor speciali care ne-au influențat și care nu mai sunt. Această ediție eu o dedic mamei mele, cea care m-a susținut permanent. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat pentru a realiza acest eveniment” a declarat Alin Gălățescu, analist de modă și creatorul conceptului.

Cine au fost persoanele care au inspirat cei 11 designerii? Excentricul designer britanic Alexander McQueen, Frida Kahlo, Oscar de la Renta, Zaha Hadid, Karl Lagerfeld, Victor Hugo și romanul “Mizerabilii”, bunica sau prietena cea mai bună din liceu și cei care au făcut atât de multe pentru cultura artistică.

Related posts

Doua antreprenoare din Bucuresti vor 500 de mii de euro dintr-un business cu pardoseli in 2015

Adina Meyers

Cum să îţi faci casa „ZEN” cu ajutorul plantelor

Adina Meyers

Volum de la radacina pana la varfuri ce dureaza intreaga zi!

Adina Meyers