LifeStyle

Bulbi de toamna

Bulbii de toamna sunt preferati datorita rezistentei pe timp de iarna. Pentru ca nu trebuie sa fie scosi din pamant, acestia au nevoie de ingrijiri minime.

In luna septembrie clientii Hornbach pot gasi intr-o zona special amenajata din magazine o expozitie cu o mare varietate de bulbi si detalii despre plantarea si ingrijirea acestora.

Potrivit Directorului General al Hornbach Romania, Mugurel – Horia Rusu, vanzarile din aceasta perioada cresc, iar preferatii clientilor sunt bulbii de lalele.

Pe langa acestia, cumparatorii vor gasi in magazinele Hornbach bulbi de narcise, zambile, branduse, muscari, ghiocei, ceapa ornamentala, floarea pastelui, iris, crin de stepa, crin, piciorul cocosului sau anemone.

In zonele special amenajate din magazine, care pot fi vizitate pe toata durata lunii septembrie, clientii vor avea la dispozitie si alte produse necesare ingrijrii acestor plante ornamentale, precum instrumente de gradinarit, ingrasaminte sau ghivece si vor primi sfaturi legate de intretinere.

Bulbii vor putea fi achizitionati in pachete de la 3 pana la 100 de bucati, sau chiar de 3 kg.

 

 

 

 

Related posts

Minivacanţa de Sfânta Maria 2020: Românii plătesc până la 200 lei pe noapte pentru cazare

Adina Meyers

STIHL lanseaza HSA 25 pentru pasionatii de detalii in gradinarit

Adina Meyers

Kuma – produse de design contemporane fabricate in Romania

Adina Meyers