LifeStyle

Bulbi de toamna

Bulbii de toamna sunt preferati datorita rezistentei pe timp de iarna. Pentru ca nu trebuie sa fie scosi din pamant, acestia au nevoie de ingrijiri minime.

In luna septembrie clientii Hornbach pot gasi intr-o zona special amenajata din magazine o expozitie cu o mare varietate de bulbi si detalii despre plantarea si ingrijirea acestora.

Potrivit Directorului General al Hornbach Romania, Mugurel – Horia Rusu, vanzarile din aceasta perioada cresc, iar preferatii clientilor sunt bulbii de lalele.

Pe langa acestia, cumparatorii vor gasi in magazinele Hornbach bulbi de narcise, zambile, branduse, muscari, ghiocei, ceapa ornamentala, floarea pastelui, iris, crin de stepa, crin, piciorul cocosului sau anemone.

In zonele special amenajate din magazine, care pot fi vizitate pe toata durata lunii septembrie, clientii vor avea la dispozitie si alte produse necesare ingrijrii acestor plante ornamentale, precum instrumente de gradinarit, ingrasaminte sau ghivece si vor primi sfaturi legate de intretinere.

Bulbii vor putea fi achizitionati in pachete de la 3 pana la 100 de bucati, sau chiar de 3 kg.

 

 

 

 

Related posts

DAIKIN, lanseaza, ȋn premiera, noua generatie de agenti frigorifici pentru reducerea consumului de energie electrica cu pana la 10%

Adina Meyers

Festivalul de filme drive-in ajunge pe litoral din acest weekend. Program complet

Adina Meyers

Regula celor 5 secunde – funcţionează sau nu?

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe