LifeStyle

Bulbi de toamna

Bulbii de toamna sunt preferati datorita rezistentei pe timp de iarna. Pentru ca nu trebuie sa fie scosi din pamant, acestia au nevoie de ingrijiri minime.

In luna septembrie clientii Hornbach pot gasi intr-o zona special amenajata din magazine o expozitie cu o mare varietate de bulbi si detalii despre plantarea si ingrijirea acestora.

Potrivit Directorului General al Hornbach Romania, Mugurel – Horia Rusu, vanzarile din aceasta perioada cresc, iar preferatii clientilor sunt bulbii de lalele.

Pe langa acestia, cumparatorii vor gasi in magazinele Hornbach bulbi de narcise, zambile, branduse, muscari, ghiocei, ceapa ornamentala, floarea pastelui, iris, crin de stepa, crin, piciorul cocosului sau anemone.

In zonele special amenajate din magazine, care pot fi vizitate pe toata durata lunii septembrie, clientii vor avea la dispozitie si alte produse necesare ingrijrii acestor plante ornamentale, precum instrumente de gradinarit, ingrasaminte sau ghivece si vor primi sfaturi legate de intretinere.

Bulbii vor putea fi achizitionati in pachete de la 3 pana la 100 de bucati, sau chiar de 3 kg.

 

 

 

 

Related posts

Neurologul Constantin Dulcan despre “Gandurile care ne transforma viata” la Palatul Noblesse

Adina Meyers

Au inceput inscrierile pentru prima editie din Bucuresti a festivalului 48 Hour Film Project

Adina Meyers

Colectează și reciclează responsabil deșeurile

Adina Meyers