LifeStyle Solutii Constructive

3 Reguli nescrise pe care orice GAZDĂ le respectă – Tu ai casa pregătită pentru oaspeți?

Să ai musafiri la cină, la o petrecere sau chiar pentru mai multe zile, este un motiv de bucurie pentru orice persoană ospitalieră. Bineînțeles, în această situație îți dorești ca oaspeții să se simtă cât mai bine și să îți aprecieze abilitățile de găzduire. Pentru a reuși asta, este înțelept să treci în revistă următoarele reguli nescrise care te vor ajuta să nu faci ceva greșit.

 

Nu știai aceste 3 reguli pe care o gazdă bună le respectă mereu?!

 

  1. Confortul oaspeților este pe primul loc

 

Indiferent de anotimp, pentru a te asigura că cei care te vizitează se simt bine, este necesar să le asiguri un bun confort termic. Niciunul din ei nu se poate bucura de timpul petrecut în casa ta dacă va fi prea cald sau prea frig. Când temperatura este prea mare, cel mai probabil îi va lua somnul, iar frigul le va strica buna dispoziție.

 

Este o idee bună să îi întrebi cum se simt. Ar fi ideal ca în locuința ta să existe un termostat care să funcționeze fără probleme. Dacă nu ai unul sau ai nevoie de unul nou, pe CaloreShop.ro găsești mai multe variante moderne.

 

  1. Nu uita să le explici oaspeților cum se pot folosi de utilitățile casei tale

Chiar dacă vor sta la tine doar câteva ore, musafirii vor avea nevoie de acces la unele facilități pe care orice casă le oferă, cum ar fi să folosească baia sau Wi-Fi-ul. O gazdă bună le va explica oaspeților cât mai repede posibil modul în care pot beneficia de acestea. Nu este suficient să le spui să se simtă ca acasă.

 

De exemplu, un oaspete ar fi bine să fie învățat unde este baia și care este prosopul cu care se poate șterge. Acesta din urmă trebuie să fie mereu unul curat, de preferat special pentru musafiri. Este important ca aceștia să aibă acces la apă caldă. În acest sens, ai putea găsi folositoare aceste soluții pentru încălzirea apei calde atunci când nu ai o centrală în casă.

 

  1. Încearcă să nu pari obsedat de curățenie

 

Puține lucruri sunt mai neplăcute decât să vezi o gazdă care e obsedată să fie totul impecabil. Unii cad în extrema de a aspira pe sub picioarele oaspeților. Nu vrei să te comporți așa, deoarece vizitatorii se vor simți intimidați, ceea ce le va inhiba semnificativ apetitul pentru conversație. Chiar dacă ordinea și curățenia sunt foarte importante pentru tine, controlează-ți impulsurile și concentrează-te pe starea de bine a celorlalți, nu la dezastrul pe care este posibil să îl lase în urma lor.

 

Așadar, pentru a face o bună impresie și pentru a avea mereu prieteni care să revină cu drag la tine acasă, trebuie să ții cont de aceste reguli nescrise. Nu e indicat să îi faci să se simtă vinovați curățând imediat orice firimitură pe care o scapă pe jos. De asemenea, fii cu ochii pe termostat pentru a păstra temperatura plăcută pentru toată lumea. Nu în ultimul rând, asigură-te că aceștia au acces la toate facilitățile pe care locuința ta le poate oferi.

 

 

 

Related posts

Pinum inaugurează cel mai mare showroom din Europa de Est

Adina Meyers

Mihai Baractaru, primul roman calificat la Campionatele Mondiale Ironman, se aliniaza maine la start

Adina Meyers

Interesul pentru terenurile intravilane a crescut cu 28% in 2011, datorita scaderii masive a preturilor

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe