Tapetul cu efecte 3D este una dintre cele mai noi si inedite metode de amenajare a locuintei, iar tot mai multi romani opteaza pentru aceasta, potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit. Tocmai din acest motiv, in luna septembrie, retailerul lanseaza pe piata tapetul 3D care are avantajul de a putea fi vopsit in orice culoare se doreste.

Efectul 3D poate fi obtinut prin aplicarea unui tapet pe oricare dintre peretii unei camere, sau doar pe o portiune. Tapetul poate fi, de asemenea, vopsit in orice nuanta, permitand asfel o creativitate ridicata celor care sunt in plin proces de amenajare al locuintei.

Tapetul 3D poate fi folosit in orice incapere din locuinta, dar trebuie tinut cont de anumite reguli de ambientare. Pentru camere cu o suprafata mai mica, este recomandata folosirea unor culori deschise, calde, precum bejul, care ofera senzatia de spatiu si de lumina. In ceea ce priveste camerele mai mari, se pot folosi culori mai puternice.

Pe langa tapetul 3D, se pot aplica si litere ce pot fi, de asemenea, vopsite si care ofera o senzatie tridimensionala.

Un perete decorat cu efect 3D nu va trece neobservat, iar avantajul acestui tip de amenajare este ca nu necesita angajarea unui designer si, mai mult, nu este nevoie de un tratament special in ceea ce priveste intretinerea peretilor.

Pentru a promova noile produse lansate, Hornbach a amenajat, in luna septembrie, o zona special dedicata tapetului si literelor 3D in toate magazinele sale. De asemenea, cei care doresc sa isi reamenajeze casa in acest stil, pot primi sprijinul consultantilor din magazin si pot participa la demonstratii detaliate. 

Related posts

Protejeaza-te de temperaturile ridicate!

Adina Meyers

Husele pentru canapele, fotolii si scaune – o solutie rapida pentru a schimba aspectul locuintei tale

Adina Meyers

Ce combinații de culori se potrivesc cel mai bine în baie? 

Adina Meyers