Calatorii Home LifeStyle Practic

Rulota: ghid de vacanță cu casa pe 4 roți – FOTO

Interesul românilor pentru a pleca în vacanță cu rulota a crescut foarte mult în perioada pandemiei. Casa de vacanță pe 4 roți este o alternativă mult mai independentă, comparativ cu vacanța clasică, la un hotel.

Dacă vă gândiți să plecați în vacanta și să renuntați la all inclusive, încercați rulota. Vă spunem care sunt principalele avantaje: „cazarea” este asigurată și poți porni oricând spre o altă aventură.

Rulotele, la mare căutare

Românii au cel mai mare interes pentru a închiria o rulotă, dar există și posibilitatea de a cumpăra o asemenea remorcă.

În căutările de pe internet, expresia „rulotă de închiriat” este căutată de trei ori mai mult decât înainte de pandemie, iar „rulota de vânzare” este căutată de două ori mai mult.

Locații preferate

Cei mai multi rulotiști sunt adepții plimbărilor prin țară. Ca locații pentru amplasarea rulotei, cele mai căutate trei poziții de pe litoralul românesc sunt Năvodari, Corbu și Vadu – toate în județul Constanța.

Rulota, între cort și casă de vacanță

Au avantaje luate din amândouă zonele: sunt și mobile, se pot campa pe orice teren, dar aduc ceva mai multă siguranță și dotări. Unii pasionați au ajuns să-și facă adevărate locuințe de lux înauntru, mai ales în țările în care există și acele cunoscute parcuri de rulote care oferă posibilitatea conectării la toate sistemele de canalizare și alimentare necesare vieții pe roți.

Beneficii

  • Dormi confortabil oriunde
  • Ai loc enorm pentru bagaje
  • Ai parte de costuri reduse
  • Poți pleca oricând în vacanță
  • Rulotiștii sunt foarte sociabili și prietenoși
  • Te bucuri de libertate
  • Ai toate facilitățile la bord

 

Related posts

Lindab Romania a semnat trei contracte importante in a doua parte a anului

Adina Meyers

Expo: Carol Popp de Szathmári si revelatia artistica a Orientului

Adina Meyers

Un punct de atractie intr-o veranda: masca pentru radiator

Adina Meyers