LifeStyle

Bosch lanseaza noile seturi de accesorii pentru profesionisti – pentru lucrari in beton, metal, lemn

Pentru a veni in sprijinul profesionistilor din diferite domenii, Bosch lanseaza pe piata din Romania trei seturi noi de accesorii pentru gaurire si insurubare, versatile si de calitate superioara. Fiecare dintre cele trei seturi – pentru metal, beton si lemn – contine cate 35 de accesorii care ofera profesionistilor solutii pentru cele mai frecvente aplicatii in proiectele de gaurire si insurubare.

Astfel, in fiecare set se gasesc accesoriile cel mai des utilizate de profesionisti: 6 burghie pentru metal, beton, respectiv lemn, 3 chei tubulare, 24 de capete de surubelnita – dintre care 2 sunt cu 2 varfuri si 2 suporturi pentru capetele de surubelnita. Cu un singur astfel de set, profesionistii au la indemana accesoriile potrivite pentru orice proiect – chiar si in cazul in care sunt nevoiti sa inceapa un proiect nou, total diferit. Asadar, acestia nu mai trebuie sa cumpere mai multe accesorii individuale sau seturi mici pentru a avea toate cele necesare in lucrul zilnic – Bosch ofera toate accesoriile necesare intr-un singur set mixt destinat profesionistilor, intr-un ambalaj compact.

Burghiele CYL-3 din setul mixt pentru beton sunt adecvate pentru gaurirea in beton, zidarie, gresie calcaroasa, piatra naturala şi artificiala. Prinderea burghielor este cilindrica, varful are 2 taisuri si este acoperit cu carburi metalice durabile, iar canalul spiralat in forma de “U” permite o evacuare eficienta a prafului de gaurire.

Burghiele HSS-G care se gasesc in setul mixt pentru metal sunt adecvate pentru oţel aliat şi nealiat cu o rezistenţa la tracţiune de pana la 900 de N/mm², precum si pentru oţel turnat, fonta cenuşie, fier sinterizat, fonta maleabila, metale neferoase, materiale plastice dure. Prinderea este hexagonala, varful burghiului este autocentrant, cu taişul in cruce, ceea ce face inutila punctarea sau gaurirea prealabila pana la diametrul de 10 mm.

Burghiele elicoidale HSS aflate in setul mixt pentru lemn sunt potrivite pentru lemnul de esenţa tare şi moale. Prinderea acestora este hexagonala, au varf de centrare şi muchii pretaietoare, precum si 2 canale spiralate pentru o evacuare eficienta a prafului de gaurire.

Raportul calitate – pret, ce aduce economii de pana la 50 la suta fata de accesoriile cumparate separat, recomanda seturile cu 35 de accesorii profesionistilor din diferite domenii – constructii, electricieni, instalatori, tamplari etc. in plus, accesoriile au coduri de culori pentru a ajuta utilizatorul sa gaseasca cat mai simplu accesoriul dorit.

 

 

Related posts

Carrefour deschide al 60-lea supermarket in Romania

Adina Meyers

Prețurile pentru fiecare stațiune de pe litoral: sejur la 2 stele în Jupiter, la același preț ca în Mamaia, la 3 stele – FOTO

Adina Meyers

“Oh, Ramona!”, prima producție românească cu peste un million de dolari în box office!

Adina Meyers