Ai construit o casă, dar care nu are un subsol tocmai ușor de amenajat? Noua tendință în amenajarea locuințelor a arătat că sistemele HOME CINEMA se potrivesc cel mai bine pentru un spațiu închis, și mai neuzual.

Subsolul Home Cinema

 

Subsolurile sunt mereu populare, deoarece oamenii își propun să maximizeze spațiul de locuit din casele lor. Aceste noi subsoluri sunt adesea transformate în zone de divertisment și, deoarece de obicei există mult mai puțină lumină naturală, acestea fac locul perfect pentru un home cinema.

 

Alegerea și specificarea echipamentelor AV, TV și Hi-Fi cele mai potrivite pentru instalarea home cinema poate fi un proces extrem de consumator de timp.

 

Efectuarea chiar și a celei mai simple instalări home cinema a unui ecran cu plasmă montat pe perete și difuzoare poate necesita direcționarea dificilă a cablurilor în perete. Dacă instalația home cinema trebuie să fie perfectă și „potrivită pentru familie”, atunci poate că este mai bine să lăsați profesioniștii să preia conducerea.

 

O instalație home cinema implică integrarea fizică a echipamentului cu casa ta.

Așadar, o instalare personalizată poate varia – de la un proiector simplu, ecran și difuzoare cu cabluri ascunse –  la mai multe componente instalate în întreaga casă cu un sistem de control al divertismentului, iluminare și automatizare complet integrată.

 

Fiecare proiect trebuie să înceapă cu un interviu de proiectare atent și amănunțit. Proiectanții trebuie mai întâi să determine nevoile clientului. Trebui să discute despre stilul dumneavoastră de viață – rutina zilnică, nevoile distractive, dar și cerințe speciale pentru copii sau oaspeți. Dacă aveți locuința în construcție atunci proiectanții de Home Cinema trebuie să vă viziteze casa sau șantierul.

Este bine să aveți în vedere mai multe sisteme, cerând costurile / beneficiile diferitelor niveluri de performanță sau ale caracteristicilor sistemului.

 

Alegerea proiectării și instalării cinematografului dvs. de acasă va fi o experiență simplă și captivantă. Trebuie să fiți îndrumați pentru soluția perfectă dar și să fiți ghidat în direcția corectă pentru a realiza exact ceea ce v-ați propus. Încorporarea sistemului perfect de cinema în casă, folosirea celor mai noi tehnologii și design de ultimă oră nu a fost niciodată atât de plăcută.

Citește totul despre ce înseamnă un Home Cinema la tine acasă. Dar și despre specialiștii la nivel internațional, pe care echipa noastră îi recomandă în Revista Casa Mea, pe care o poți achiziționa și online, de aici.

 

Related posts

Ingredientul secret din bucataria ta

Adina Meyers

7 drumuri din România pe care trebuie să le parcurgi cu mașina măcar o dată în viață

Adina Meyers

Gealan lanseaza spotul TV de promovare a sistemului S9000

Adina Meyers