Solutii Constructive

Trucuri pentru un climat interior optim in timpul verii

E vara, este cald si soare, iar in aceste zilele caniculare nu te gandesti decat la o atmosfera racoroasa. In momentul in care revii acasa dupa munca sau din concediu, cu siguranta iti doresti sa nu resimiti disconfortul termic din interiorul locuintei tale.

In cazul in care ai optat pentru o locuinta la mansarda, stii bine ca ferestrele de mansarda VELUX aduc lumina si caldura in locuinta ta. Dar, trebuie sa ai in vedere ca prin controlul acestor elemente cu ajutorul rulourilor decorative si parasolare si al roletelor VELUX, detii cheia pentru obtinerea climatului interior ideal.

Rulourile decorative si parasolare originale VELUX sunt create pentru a se potrivi perfect fere­strelor de mansarda. Ele iti ofera beneficii multiple: fie ca iti doresti mai multa intimi­tate in dormitor sau in baie, lumina difuza in camera de zi, intuneric total sau control partial al lu­minii sau reducerea caldurii in timpul verii, gama de produse decorative si parasolare iti vine in ajutor pentru a obtine climatul interior optim.

Noi fabricam cea mai vasta gama de rulouri si rolete de pe piata si iti garantam potrivirea perfecta a acestora cu fereastra, un aspect elegant si performante excelente in utilizarea lor pe termen lung.

De la snururi ascunse, design, sine inguste, la materiale textile certificate Oeko-tex, intotdeauna am adus ceva nou produselor noastre. Asadar, daca ai nevoie sa controlezi lumina sau caldura sau daca vrei sa redai mansardei un aspect sofisticat sau o pata de culoare, alege din vasta noastra gama de produse culoarea sau modelul care ti se potriveste si completeaza cel mai bine locuinta ta.

Pentru filtrarea luminii sau intimitate alege, in functie de destinatia incaperii, dintre: rulouri decorative – in camera de zi, opace – in dormitoare, plisate – in birou sau jaluzele – in baie.

Pentru controlul caldurii – deci pentru o atmosfera racoroasa – alege intre rulouri exterioare parasolare si rolete exterioare. Mai mult, daca nu vrei sa fi deranjat de insecte, cu plasa impotriva insectelor te poti bucura de aer proaspat, fara insecte.

Bucura-te de vara si de un climat interior perfect!

In luna august iti oferim 20 % discount pentru toate modelele de rulouri decorative si parasolare VELUX achizitionate exclusiv prin magazinul nostru veluxshop.ro.

Rulourile VELUX sunt usor de comandat si de montat!

Pentru a comanda:

1. Deschide fereastra si consulta tablita de identificare.

2. Noteaza datele ferestrei tale (verifica informatia pe fiecare fereastra daca ai mai multe).

3. Comanda online de pe veluxshop.ro.

Prin sistemul patentat VELUX Pick&Click! TM, montajul rulourilor este simplu si rapid datorita dispozitivelor laterale de prindere, premontate pe ferestrele VELUX.

Mai multe detalii pe veluxshop.ro.

Related posts

Cum se realizează un iluminat eficient

Adina Meyers

Tigla ceramica – sanatate si confort

Adina Meyers

Isover va exporta 30% din productia locala de vata minerala de sticla

Adina Meyers