LifeStyle

Black Friday la Praktiker Romania cu reduceri de pana la 50%

Praktiker Romania marcheaza ziua de Black Friday prin aplicarea unor reduceri semnificative pentru piata de brico-retail. Incepand cu data de 20 noiembrie, profesionistii sau iubitorii de DIY vor beneficia de reduceri de pana la 50%, in toate magazinele Praktiker din tara. Campania va fi valabila in limita stocului disponibil.

Reducerile se aplica la toate categoriile de produse oferite de Praktiker Romania de la gradina, decoratiuni, produse pentru amenajari interioare sau exterioare pana la obiecte sanitare, mobila, electrocasnice si materiale de constructii.

Campania se desfasoara pe diverse canale media, de la TV, radio, la semnalizare speciala in magazine. Produsele reduse vor fi pozitionate pe aleea principala, cat mai vizibil pentru clientii care vor veni in magazin.

„Praktiker Romania deruleaza lunar campanii promotionale, dar Black Friday aduce reduceri semnificative pentru piata pe care activam noi. In functie de nevoile clientilor nostri, am redus preturile cu pana la 50%, vizate fiind unele dintre cele mai solicitate produse precum uneltele, decoratiunile, materialele de constructii si de gradina. Campania incepe pe 20 noiembrie si este valabila in limita stocului disponibil. Ne asteptam la vanzari mari in ziua lansarii, motiv pentru care venim in intampinarea clientilor care doresc sa beneficieze de reduceri cu un program prelungit”, a declarat Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania.

In data de 20 noiembrie, programul celor 28 de magazine Praktiker va fi prelungit pana la ora 22:00, cu deschidere de la ora 8:30.

 

Related posts

Meniu de vara de la Tefal

Adina Meyers

HOROSCOP 2 decembrie. Fecioarele se vor înţelege mult mai bine cu sufletul pereche

Adina Meyers

Chic Ville lanseaza o noua colectie de decoratiuni pentru masa de Paste

Adina Meyers