Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Geometrice, florale sau abstracte? Iti prezentam top 3 colectii de tapet decorativ de la Decora House!

Spatiul de locuit ne reflecta personalitatea si preferintele fiecaruia. Decora House ne propune sa parcurgem impreuna cele mai surprinzatoare colectii de tapet decorativ. La o vizita intr-unul dintre showroom-uri, puteti sa conturati stilul pe care vreti sa il dati locuintelor voastre.

Formele si motivele geometrice

Specialistii psihologi spun ca figurile repetitive, abstracte, hasururile, triunghiurile, cercurile (mai ales umplute) definesc cel mai bine personalitatile spirituale si ambitioase. Spirituali sau nu, ne vine sa devenim spirituali pe loc daca ne uitam la galeria cu poze a colectiilor!

Tapet decorativ Heritage

Amestecul de geometrii de inspiratie orientala si culorile vibrante transmit o energie deosebita si creeaza o armonie vizuala perfecta. Pentru crearea designului tapetului din coletia Heritage au fost folosite mai multe tehnici diferite creand astfel un tapet usor de aplicat, baza perfecta pentru amenajarea oricarui interior.

Heritage este o colectie de tapet decorativ foarte indrazneata. Poti combina diferite modele din colectia Heritage, cu alte modele de tapet decorativ, dar care folosesc aceeasi culoare.

Tapet decorativ Soho

Colectia Soho este cel mai bun exemplu ca se poate obtine o amenajare interioara rafinata combinand clasicul si modernul sau mixand diferite stiluri. Modelele sunt de inspiratie urbana, insa au un profund fundament clasic. In dormitor poti folosi un tapet cu forme dreptunghiulare, simple, in alb si negru alaturi de o mobila mai somptuoasa. Asa cum, alte motive geometrice din colectie au fost stilizate pana la orientalizare (ex: tapetul de culoarea mustarului din galerie), renuntand totusi la incarcatura florala specifica orientului.

Tapet decorativ Zen

Modelele din colectia de tapet decorativ Zen au un joc aparte. Exact ca in traditia Zen, in jocul geometriei intra suprapunerea unor imagini pe ideea de „a fi sau a nu fi”. Suportul pe care sunt imprimate imaginile imbogateste efectul vizual prin textura sa metalica si reliefata. Desenelea mari, geometrice, sunt inspirate din natura si sunt puse in valoare prin gama variata de culori accentuate de nuante perfect armonizate.

 

 

Related posts

Izolarea corecta a mansardei

Adina Meyers

Ce trebuie sa faci daca te muti intr-o garsoniera

Adina Meyers

Un vis mare implinit cu un buget mic

Adina Meyers