Calatorii LifeStyle

Sofia – hotelul din mijlocul padurii

Daca va doriti o vacanta relaxanta si confortabila, stim noi o locatie in care veti reusi sa va deconectati de stresul cotidian si sa va umpleti de energie pozitiva. Hotelul Sofia este locul ideal atat pentru vacante de relaxare sau aventura, team buildinguri sau evenimente festive. „Clientii se vor simti speciali. Ei vor avea parte de o primire calduroasa, dar si de toata atentia personalului hotelului. Aici vor putea servi cafea aromata, bauturi fine si preparate din bucataria specific bucovineana, traditionala romaneasca si internationala. In camerele hotelului, situat intr-o oaza de liniste, vor avea parte de odihna binemeritata intr-o atmosfera calda si placuta”, au spus reprezentantii hotelului de patru stele.

Hotelul dispune de spatii de cazare pregatite de designeri intr-o multitudine de stiluri si culori, care sa satisfaca orice solicitare. Clientii hotelului au acces la room-service, servicii de spalatorie, piscina, sauna, masaj, caseta pastrare valori, sala de conferinte cu 80 de locuri, dotata cu videoproiector si un flipchart, conexiune la internet, televizor, telefon si parcare pazita.

Restaurantul, o locatie eleganta cu o capacitate de 320 de locuri, dispusa pe doua etaje, va ofera un meniu cu preparate dintre cele mai diverse. In plus, cele doua terase ale restaurantului va ofera posibilitatea de a lua masa in mijlocul padurii, pe malul stang al paraului care strabate curtea.

Hotel Sofia

Tel.: 0751.476.342
E-mail: contact@sofiahotel.ro
web: www.sofiahotel.ro

 

Related posts

HUMANIC Breaking news: Descopera orasul la inaltime

Adina Meyers

Bepanthen Extra are grija de pielea fragila a bebelusului tau in primele 12 luni

Adina Meyers

Optimizare site sau realizare site dacă vrei profit în afaceri

Adina Meyers