LifeStyle

Avantajele unei statii de calcat de inalta presiune

Achizitionarea unui nou aparat de calcat reprezinta o decizie importanta si este o investitie pe termen lung. Este important sa fiti informat, iar Tefal vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu gama de statii de calcat cu boiler de inalta presiune. Imbinand tehnologia de ultima generatie cu eficienta aburului, statiile de calcat cu boiler de inalta presiune Tefal ofera rezultate perfecte intr-o clipa.

Care sunt avantajele unei statii de calcat cu boiler? Reduceti timpul de calcat la jumatate si veti obtine rezultate profesionale. Toate statiile de calcat cu boiler de inalta presiune Tefal garanteaza rezultate optime.

Iata indiciile prin care puteti recunoaste o statie de calcat cu boiler de inalta presiune:

– Denumirea „statie de calcat cu boiler” implica existenta boilerului incorporat.

– Baza contine doua componente importante: rezervorul de apa de capacitate mare si un boiler de inalta presiune si intotdeauna va fi mai grea decat baza unei statii de calcat fara boiler.

– Capacul de intretinere al colectorului anticalcar situat in baza, ce permite accesul la boiler.

Boilerul de inalta presiune este inspirat din tehnologiile de ultima generatie si genereaza cu pana la de trei ori mai mult abur decat un fier de calcat traditional.

Care este procesul de formare a aburului? Apa inmagazinata in rezervorul de capacitate mare, care se afla la baza statiei – separat de fier, circula catre boilerul de inalta presiune. O rezistenta incalzeste apa si o transforma in abur, care mai apoi este transmis de la boilerul de inalta presiune catre fier printr-un cablu special. Astfel, aburul puternic care este eliberat in mod constant patrunde profund in tesatura si o relaxeaza tocmai pentru ca si cele mai adanci cute sa poata fi mai usor si mai rapid de indreptat.

Datorita tehnologiei eficiente, puteti utiliza statiile de calcat cu boiler de inalta presiune si in pozitie verticala, iar acest lucru va permite sa calcati hainele direct pe umeras.

Statiile de calcat cu boiler vin echipate si cu functii specifice, care permit ajustarea temperaturii si al fluxului de abur in functie de tipul de tesatura, sau functia ECO, o setare care reduce consumul de energie electrica.

Totul ca dumneavoastra sa va bucurati de o experienta de calcat placuta. 

Related posts

Soluții de îngrijire delicată pentru tenul sensibil

Adina Meyers

Jeleu de vin cu fructe de padure

Adina Meyers

Cazinouri online vs cazinouri onsite. Ce preferă românii

Adina Meyers