Amenajari Interioare

Toata iarna, 20% reducere la visat in paturi celebre

Iarna, dormitorul devine locul special in care ne cuibarim in visare, inconjurati de o lumina calda si diafana, si de aceea Delta Studio a creat inca o promotie speciala: intre 16 noiembrie 2015 – 29 februarie 2016, iti poti asterne visele in orice pat de la furnizorii italieni SamoaDitre si Arketipo, cu 20% discount.

Ted de la Samoa este un pat extrem de confortabil, pentru cei mici. Designul sau jucaus si materialul catifelat asigura un somn bland oricarui pui de om, iar tetiera in forma de cap de ursulet si nor pufos incurajeaza la joaca si visare.

Essential de la Samoa este un pat matrimonial ce se remarca prin tablia supradimensionata, cu tapiteria creata din patrate ce pot avea nuante diferite. Forma esentializata a acestui pat il face ideal pentru un decor contemporan.

Auto-Reverse Dream de la Arketipo este un pat unic, cu un design exclusivist, evidentiat de structura minimalista si pernele supradimensionate care compun tablia. Acestea pot fi folosite pe ambele parti si genereaza nenumarate combinatii, prin culoarea variata a fermoarelor si a materialelor.

Laud de la Ditre Italia are un design clasic si este disponibil intr-o versiune simpla si una eleganta, adaptandu-se astfel unei game variate de gusturi.

Gaio de la Ditre Italia are un design informal, usor sportiv, modelul tapiteriei punandu-i in valoare forma speciala. Tablia inalta ii confera o nota aparte, oferind un plus de confort.

Puteti rasfoi mai multe produse si regulamentul promotiei aici.

 

Articole similare

Garsoniera de 35 de mp: amenajare moderna si practica

Adina Meyers

Cum sa-ti personalizezi decorul cu tapet

Adina Meyers

Si holul poate fi amenajat asa cum doresti

Adina Meyers