Pentru chiuveta si cada de baie se propune un material de acoperire decorativ, care imbina rezistenta si eleganta cuartului natural cu o paleta de culori atractive si o structura consistenta.

Prin aspectul sau racoros, proaspat si scanteietor, acest material capteaza si reflecta lumina, fiind in acelasi timp foarte durabil, rezistent la soc, pete si caldura. Deoarece nu are porozitate, este foarte igienic, aspect pe care se insista mult la salile de baie moderne. Nu prezinta niciun lacas de adapostire a bacteriilor si ciupercilor.

Petele de orice natura nu se absorb in interiorul suprafetei, fiind respinse de suprafata rezistenta la patare.
Pentru recipientele rotunde, destinate cremelor, a fost ales un material nou, cu transparenta de sticla, dar care nu are greutatea si fragilitatea acesteia. In plus, acesta ofera o mare libertate de creatie, deoarece poate fi matuit, finisat la suprafata sau tratat astfel incat sa se obtina efecte speciale.

Pentru un look spectaculos, poate fi chiar si colorat.
In ceea ce priveste terasa, solutia consta intr-o umbrela de dimensiuni foarte mari ca protectie la razele soarelui si mobilier de tip in-out. Atmosfera este relaxanta iar stilul amenajarii minimalist.

Related posts

Vila Ceausescu, scoasa la vanzare

Adina Meyers

Pregătiri Home & Deco pentru casa ta | Christmas Edition

Adina Meyers

5 interioare care te vor convinge ca monocromia nu inseamna monotonie

Adina Meyers