In varsta de sapte ani, Veronica este acum o adevarata domnisoara, motiv pentru care parintii i-au amenajat o camera functionala, dar care totodata pastreaza aerul inocent si vesel al copilariei.

„Am dorit o amenajare adecvata varstei ei – acum merge la scoala si are nevoie de un anumit tip de mobilier si de mai multe spatii de depozitare.” Mobilierul realizat la comanda a fost proiectat de doamna arhitect Mihaela Burlacu de la Formafit Ambient. Aceasta a stabilit impreuna cu parintii configuratia si amplasamentul corpurilor de mobilier, iar Veronica si-a ales singura din paletarul de culori nuanta de lila care ii personalizeaza mobilierul.
Manerele in forma de fluturasi, braul de tapet cu Alba ca Zapada si covorasul roz de printesa o vor mai incanta pe micuta pana la varsta adolescentei. In schimb, mobilierul nu trebuie inlocuit, piesele componente fiind adecvate oricarei varste. Cel mult fronturile colorate ale usilor pot fi schimbate cu altele, in nuante mai sobre sau in aceeasi culoare cu mobilierul. Pentru a o invata sa fie responsabila de mica, parintii nu i-au refuzat Veronicai dorinta de a avea un animal de companie. Ei i-au cumparat doua broscute testoase de apa, pe care copila le-a gazduit in camera sa si de care are mare grija. Poate mai târziu, mami si tati ii vor permite sa adopte chiar un catelus.

Related posts

Bucataria bine organizata, premiza unei familii fericite

Adina Meyers

Importanța culorilor în proiectele de amenajare a locuințelor

Adina Meyers

Piese esențiale în amenajarea unui stand expozițional de succes

Adina Meyers