In varsta de sapte ani, Veronica este acum o adevarata domnisoara, motiv pentru care parintii i-au amenajat o camera functionala, dar care totodata pastreaza aerul inocent si vesel al copilariei.

„Am dorit o amenajare adecvata varstei ei – acum merge la scoala si are nevoie de un anumit tip de mobilier si de mai multe spatii de depozitare.” Mobilierul realizat la comanda a fost proiectat de doamna arhitect Mihaela Burlacu de la Formafit Ambient. Aceasta a stabilit impreuna cu parintii configuratia si amplasamentul corpurilor de mobilier, iar Veronica si-a ales singura din paletarul de culori nuanta de lila care ii personalizeaza mobilierul.
Manerele in forma de fluturasi, braul de tapet cu Alba ca Zapada si covorasul roz de printesa o vor mai incanta pe micuta pana la varsta adolescentei. In schimb, mobilierul nu trebuie inlocuit, piesele componente fiind adecvate oricarei varste. Cel mult fronturile colorate ale usilor pot fi schimbate cu altele, in nuante mai sobre sau in aceeasi culoare cu mobilierul. Pentru a o invata sa fie responsabila de mica, parintii nu i-au refuzat Veronicai dorinta de a avea un animal de companie. Ei i-au cumparat doua broscute testoase de apa, pe care copila le-a gazduit in camera sa si de care are mare grija. Poate mai târziu, mami si tati ii vor permite sa adopte chiar un catelus.

Articole similare

10 sfaturi atunci când îți decorezi noua locuință

comunicat de presa

Accesorii auto pentru exterior pe care orice șofer trebuie să le ia în considerare

Cristiana Trifu

Redimensionarea spatiala

Ion Diamandi

1 comment

Zbfzucf 16 April, 2020 at 12:36 am

Bother so varied to answer from viagra coupon

Reply

Lasă un comentariu