LifeStyle

Atelier de pictura si creatie pentru copii

Din luna noiembrie 2012, vei putea participa la cursurile de pictura si creatie pentru copii, cursuri organizate pe trei grupe de varsta intre 2 si 9 ani. Aceste cursuri se vor tine in mijlocul naturii (atat cat vremea ne va mai permite: in Bucuresti, in parcuri, in weekend – in poienite la munte sau la Snagov, Baneasa, etc. – depinde de tematica cursului.

Grupa „Exploratorilor” 2-4 ani – „Toamna”, invatam sa pictam cu degetelele, sa combinam culori, sa aflam care sunt fructele si legumele toamnei, forma si culoarea lor. Cu ajutorul frunzelor uscate si a altor materiale din natura, pe care le descoperim impreuna, vom incerca sa construim diferite lucrari, adevarate „apodopere de arta”pentru parinti si bunici. Cost curs (toate materialele incluse) 150 ron/4 sedinte

Grupa „Artistilor” 4-6 ani – „Gradinita”, invatam cum tinem pensula in manute, cum putem amesteca culorile si ce rezulta din ele, cum ne administram culorile si apa din pahar, apoi trecem la lucruri serioase si folosind tehnica culorilor pe baza de apa si a sarii vom ajunge la adevarate capodopere de arta! Cost curs 200 ron/5 sedinte (toate materialele incluse)

Grupa „Manutelor dibace” 6-9 ani – „Vacanta mare” – vom lucra cu pensule si culori pe baza de apa si acrilice, abordand diferite tehnici de pictura pe diverse suporturi – hartie, piatra, lemn; ne vom folosi imaginatia folosind toate materialele ce ne aduc aminte si ne ajuta sa recreem cel mai frumos moment/timp petrecut in vacanta mare. Fiecare copil va avea la sfarsit o lucrare personalizata. Cost curs 250 ron/ 5 sedinte (toate materialele incluse).

Mai multe detalii si date de contact aici

Related posts

Antique Market – locul de întâlnire al artiștilor, al iubitorilor de artă și al colecționarilor!

Adina Meyers

(P) Handsome Monk, o nouă cafenea concept, cu un brew coffee bar integrat

Adina Meyers

„Culorile sunetelor” – turneu al flautistului Matei Ioachimescu in noua orase

Adina Meyers