LifeStyle

Neoset, lansare de showroom in Pipera

Noul magazin, care a presupus o investitie initiala de 200.000 de euro, are o suprafata totala de 600 de metri patrati si expune game complete de mobilier. Aceasta investitie se adauga unui total de 15 milioane de euro investite de catre grupul Neosetin Romania pana in prezent. In urmatorii ani, compania intentioneaza sa ajunga la un numar total de 10 magazine in toata tara.

“Neoset este unul dintre jucatorii de top pe segmentul de mobila premium din ultimii 20 de ani si suntem mandri sa contribuim la dezvoltarea pietei locale. Credem in Romania si continuam sa investim in aceasta tara, unde dorim sa ne consolidam prezenta si sa deschidem magazine mai mari in viitorul apropiat”, a declarat Serafim Palikaras, General Manager Neoset Group. 

Produsele Neoset, care pot fi gasite de asemenea in noul showroom, compun game complete pentru camere pentru copii, dormitoare, camere de zi si bucatarii. Mobila este modulara, cu un grad mare de adaptabilitate pentru orice tip de spatiu si are la baza concepte precum compozitie si flexibilitate in design.

Neoset Group este detina o linie speciala destinata camerei pentru copii, creatie a cunoscutului si apreciatului designer Karim Rashid. Semnatura acestuia este evidenta in liniile blande si in culorile puternice ale mobilei.

Mobila de bucatarie vine in unitati cu design atat clasic, cat si modern, cu elemente care pot fi combinate intr-o varietate uriasa de moduri. Neoset foloseste multe tipuri de materiale si culori, aprinse si elegante in acelasi timp, precum si un neo-design menit a spori confortul utilizatorului.

“Produsele Neoset se diferentiaza prin durata lor mare de viata si prin versatilitate, datorita materialelor premium din care sunt fabricate si tehnologiei folosite in timpul procesului de productie, o combinatie unica pe piata din Romania. Ne place sa spunem ca, daca iti cumperi o canapea acum, va fi ca noua si peste zece ani, in sensul ca isi va pastra toate caracteristicile initiale. Punem foarte mare pret pe calitatea ridicata si vom continua sa investim timp si energie in lansarea unor produse de mobilier inovatoare care dureaza in timp si sporesc confortul in fiecare casa, si care respecta si standardele de siguranta”, a adaugat si Antonis Lourezos, Operation Manager Neoset Romania.

 

Related posts

Trend pandemic: corporatiştii preferă spaţiile mari şi noi

Adina Meyers

Designerii se mai pot inscrie la competitia Insign Awards pana pe 31 martie 2015

Adina Meyers

CONCURS: Castiga o propunere de amenajare pentru casa ta

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe