LifeStyle

Cand si de ce schimbam usile de garaj

Majoritatea usilor de garaj vin cu o garantie de functionare pentru 10.000 – 15.000 cicluri de inchidere-deschidere, insa uzura lor nu este generata in mod exclusiv de acest numar; usile de garaj se uzeaza si in functie de conditiile meteo, de modul cum sunt tratate, cat de bine sunt reparate atunci cand o piesa a lor se strica si trebuie inlocuita, de materialele din care sunt facute si de multi alti factori.

O usa de garaj trebuie schimbata asadar nu dupa fix 10.000 inchideri si deschideri, ci atunci cand incepe sa prezinte un potential risc, risc ce nu se poate elimina decat daca o alta usa de garaj va fi cumparata.

O usa de garaj noua prezinta foarte multe avantaje, de la un nivel de siguranta sporit, pana la materiale mai bune de constructie si care nu sunt toxice, cum erau cele din trecut. In prezent, usile de garaj sunt vopsite cu vopsele pe baza de apa, care nu prezinta niciun fel de risc, nici macar atunci cand sunt atinse de copiii mici, au mecanisme foarte sigure in inchidere/deschidere, se pot telecomanda, se pot programa sa se deschida automat la o anumita ora, cand stiti ca ajungeti acasa, etc.

Usa de garaj trebuie schimbata si cand va mutati in casa noua. Nici nu va ganditi sa folositi usa cea veche, chiar daca dimensiunile corespund. La casa noua, trebuie sa va luati si o usa de garaj noua, care sa fie potrivita pentru noua casa; ne referim aici nu doar la un nivel de siguranta mai mare, care va fi oferit de orice usa noua, ci mai ales la aspectul exterior al usii, care trebuie sa fie compatibil cu aspectul casei.

Mai multe despre usi de garaj Scharx aici. 

Related posts

Terapia stresului: metode terapeutice de relaxare și gestionare a stresului recomandate de psihologi

Adina Meyers

Escapade urbane stilizate cu Rowenta Brush Activ’ Nano Smart

Adina Meyers

Golful, un joc al bunelor maniere

Adina Meyers