LifeStyle

Amenajari interioare. Recomandari pentru 2021

 

Chiar daca la inceput de an planurile noastre se indreapta catre normalitate si dorinta de a petrece vacante in alte tari este bine sa luati in calcul ceva modificari si pentru spatiul in care locuiti.Amenajarile interioare pot ocupa in 2021 un loc in lista noastra de rezolutii.

Fiind mai realisti trebuie sa recunoastem ca nici 2021 nu va fi „normal” si este posibil ca cel putin inca jumatate de an sa petrecem mai mult timp acasa si nu in vacante. Fie ca este vorba de actualizarea unui spatiu pentru a satisface cele mai noi tendinte sau de a renova casa va venim in prag cu o serie de recomandari.

Incercati sa abordati mai atent problemele

Cand vine vorba de rezolutiile de Anul Nou toate difera de la om la om. Dar majoritatea dintre noi avem ceva in comun: de a fi mai atenti la achizitii si de a finaliza numeroasele proiecte pe care le incepem.

Incercati sa fiti cumpatati atunci cand decideti sa cumparati o noua piesa de arta, de mobilier sau orice accesoriu pentru casa. Va recomandam sa le achizitionati numai la nevoie si nu doar din impulsul placerii.

Astfel veti reusi sa eliminati dezordinea. Dar va va ajuta sa pastrati un aer proaspat in noul an, mai ales dupa haosul din 2020.

Pastreaza-ti creativitatea atunci cand amenajezi casa

Incercati sa va reimprospatati locuinta cu o noua vopsea pe pereti, retapitand mobilierul sau adaugant o noua piesa de arta.

Amintiti-va ca proiectarea este un proces. Nu se intampla peste noapte. Incepeti treptat, cum ar fi cu reorganizarea unui raft deschis si adaugarea de articole noi pentru un aspect actualizat.

 Fii rabdator si cumpara ceea ce iti place

Ai rabdare atunci si ofera-ti timp atunci cand vrei sa alegi decorul casei. Este foarte usor sa cumperi totul rapid si sa grabesti procesul. Insa rabdarea te va determina sa te bucuri de renovare si sa te asiguri ca vei crea un spatiu confortabil si fericit.

Aceasta regula este valabila si in cazul in care decizi sa achizitionezi o locuinta. Nu uita niciodata ca graba strica treaba!

Abordeaza in cele din urma acele mici imperfectiuni

Micile detalii pot deveni marile proiecte de anul acesta. Viata noastra se misca pe slow motion. Asadar atunci cand avem timp liber, ne putem ocupa de lucrurile pe care inainte la ignoram.

Ocupa-te de semineu, ori de blatul de la bucatarie. Micile detalii fac diferenta si orice colt din casa ta va avea nevoie de atentie.

Related posts

Ziua ADN la Muzeul Antipa

Adina Meyers

Wetterbest, crestere de 25% in primele 9 luni din 2015

Adina Meyers

Recomandari de frumusete pentru debutul lui 2021

Adina Meyers