LifeStyle

Industrial legacy by Exotique la BIFE-SIM 2014!

Exotique a fost prezent la Targul International de Mobila Bucuresti (BIFE-SIM 2014) cu un stand desfasurat pe aproximativ 100 mp, amenajat in stil Industrial-Vintage, un stil in care metalul anilor industriali, combinat cu lemnul natural, devine “must have” in spatii cu uz comercial (pub-uri, cluburi, baruri, restaurante) si functioneaza atat in decoruri traditionale, cat si contemporane.

Cu 4 colectii distincte si imbinand in acelasi timp elementele industriale-vintage cu cele traditionale orientale, Exotique a reusit sa impresioneze atat vizitatorii targului, cat si organizatorii lui. De aceea Exotique a primit si in acest an “Diploma de Excelenta”, acordata de Romexpo pentru calitatea produselor si pentru participarea de exceptie.

Lemnul de sheesham vechi, reconditionat din hambare, lambriuri sau podele, pielea de camila si materialele textile decorate cu vechi tipare (Army, Industrial, English sau French style) sunt, de asemenea, parte din acest trend.

Fie ca este vorba de amenajarea unui living, a unui dormitor sau a bucatariei, toate aceste spatii capata originalitate prin prezenta unei piese vintage, armonia cromatica si vizuala fiind completata dupa caz de nuante pastel sau patch-uri.

Prezent mai mult decat oricand in amenajarile aritectilor si designerilor din intreaga lume, stilul Industrial da un plus de originalitate si nonconformism oricarui spatiu, iar colajul inedit de piele, metal si lemn reconditionat confera pieselor o personalitate aparte. Intreaga colectie si multe altele le puteti descoperi in showroom-urile Exotique din Bucuresti.

Related posts

1 iunie la Muzeul Antipa

Adina Meyers

Direcția 5 serbează ”Valentine’s Day” 4 zile și 4 nopți

Adina Meyers

Esti gata sa fii premiat la Oscarul Designului Interior?

Adina Meyers