Practic

Feng Shui. Cum poti folosi oglinzile in casa

Oglinzile sunt o reglare feng shui foarte frecventa si sunt utilizate in mai multe scopuri. In mod obisnuit, oglinzile va pot face casa fie mai luminoasa si mai spatioasa.

Ambele calitati imbunatatesc energia generala a casei dvs. – inchideti ochii si imaginati-va intr-o camera mica, slab luminata, si apoi intr-o camera mare si luminoasa. Simtiti diferenta?

 

Utilizarea oglinzilor sau a altor obiecte mici pentru a regla fluxul de qi sau energie intr-un spatiu este cunoscuta sub numele de „metoda adaugarilor minore” sau Xie Zi Fa in chineza.

Cand utilizati metoda adaugarilor minore, este important sa alegeti si intentiile. Daca alegeti sa adaugati o oglinda ca o ajustare feng shui, luati un moment pentru a va conecta la intentia dvs. si simtiti de ce asezati o oglinda intr-o anumita zona.

 

Viziune dubla

 

Deoarece oglinzile sunt reflectante, ele pot fi plasate strategic pentru a invita anumite energii intr-un spatiu. Puteti utiliza oglinzi pentru a reflecta si a dubla orice doriti sa amplificati. De exemplu, daca asezi o oglinda in biroul tau astfel incat sa reflecte copacii de afara, inviti energia lemnului in munca ta. Aceasta reprezinta crestere si extindere in cariera ta.

O ajustare populara feng shui este de a reflecta arzatoarele aragazului dvs. cu o oglinda. Aceasta  reprezinta bogatie, astfel incat dublarea vizuala si energetica a arzatoarelor va poate dubla si oportunitatile de bogatie. Daca alegeti sa plasati o oglinda aici, asigurati-va ca nu este suficient de aproape incat sa se crape din cauza caldurii.

 

Corectati pozitia de comanda

 

Pozitia de comanda este una dintre cele mai importante principii in feng shui. Cand nu puteti aduce aragazul, patul sau biroul in pozitia de comanda, oglinzile va pot ajuta.

De exemplu, daca nu puteti vedea usa cand sunteti in pat sau la birou este util sa plasati o oglinda pentru a corecta acest lucru. O oglinda mobila este usor de reglat pentru a va pune in pozitia de comanda. Configurati oglinda astfel incat sa puteti vedea usa sau intrarea in camera.

Pozitia de comanda poate reduce nivelul de stres si poate creste oportunitatile, deoarece sunteti mai constienti de orice persoana sau lucruri care va pot veni.

 

Invitati cele cinci elemente cu forma oglinzii

 

In general, oglinzile sunt conectate la elementul de apa. Cu toate acestea, alegand anumite forme sau rame pentru oglinda dvs., puteti aduce si elemente suplimentare.

 

Oglinzile rotunde reprezinta elementul metalic, care aduce claritate, precizie si bucurie.

Oglinzile patrate sau dreptunghiulare aduc pamant, ceea ce poate ajuta la stabilitate, impamantare si auto-ingrijire.

O oglinda inalta dreptunghiulara (ganditi-va la un trunchi de copac) aduce elementul din lemn, care poate ajuta cu flexibilitate si bunatate iubitoare.

Oglinzile triunghiulare, desi sunt ceva mai neobisnuite, pot adauga mult stil spatiului dvs., precum si energie de foc. A aduce mai mult foc este o alegere buna daca doriti pasiune, inspiratie sau vizibilitate.

 

Invitati cele cinci elemente cu ajutorul culorii cadrului oglinzii

Un alt mod de a incorpora elementele in alegerea oglinzii dvs. este prin culoarea cadrului. Culoarea ramei oglinzii dvs. are, de asemenea, un impact asupra tipului de energie pe care o va aduce acasa.

 

  • Metal: Albul si gri sunt asociate cu elementul metalic, astfel incat cadrele in aceste culori vor activa energia metalica in casa ta. Cadrele din metal vor adauga, de asemenea, acest element.
  • Pamant: cadrele tonate de pamant in maro, portocaliu sau galben vor adauga element pamant. Aceasta include rame din lemn de finisaj natural in tonuri maro sau neutre.
  • Lemn: pentru a aduce energie din lemn, alegeti un cadru albastru, verde sau de culoare albastru.
  • Apa: pentru apa, alegeti culorile negru sau albastru marini pentru cadrele dvs.
  • Foc: daca cautati mai multa energie de foc, alegeti un cadru rosu sau portocaliu stralucitor.

Related posts

Cum să-ți faci mini sertare pentru depozitarea mărunțișurilor

Adina Meyers

Beneficiile uleiului esențial de eucalipt. Cum îl folosim în casă – Tips & tricks

Adina Meyers

Aceste lenjerii Pucioasa te vor binedispune de îndată!

Adina Meyers