LifeStyle

Altex Romania si CardAvantaj lanseaza o oferta cu beneficii extinse in asteptarea Black Friday si a Sarbatorilor de Iarna

Altex Romania impreuna cu Credit Europe Bank lanseaza, in baza parteneriatului lor strategic, o oferta fara precedent, punand la dispozitia noilor clienti un numar extins de 15 rate fara dobanda prin CardAvantaj si vouchere cadou, la achizitii din magazinele Altex si Media Galaxy sau pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro.

In cadrul campaniei “CardAvantaj, Altex si Media Galaxy – Oferta care l-a infuriat pe Mos Craciun”, desfasurata intre 9 octombrie 2014 si 31 decembrie 2014, orice client care aplica si intra in posesia unui CardAvantaj MasterCard in aceasta perioada, va avea beneficii extinse. Astfel, persoanele care vor accesa aceasta oferta vor primi cadou 200 lei, sub forma de doua vouchere a cate 100 de lei fiecare, pentru achizitia oricarui produs in magazinele Altex si Media Galaxy dar si online, precum si un numar extins de 15 rate fara dobanda pentru achizitiile realizate pana pe 15 ianuarie 2015.

„Prin aceasta oferta, conturam de fapt, o etapa superioara a beneficiilor oferite de CardAvantaj, pe care, impreuna cu partenerul nostru strategic, Altex Romania am decis sa le punem la dispozitia clientilor nostri. Vorbim despre un set de beneficii cumulate: reduceri prin voucher, alaturi de extinderea numarului de rate, crescand practic accesibilitatea cumparaturilor pentru clientii celui mai mare si important retailer de IT&C din Romania, ce se pregatesc pentru maratonul cumparaturilor si reducerilor de Black Friday si de sarbatori”, a declarat Engin Alaybayoglu, Chief Retail Banking and Cards Officer, Credit Europe Bank Romania.

Cea mai atractiva oferta de pe piata, creata de cel mai iubit card de rate din Romania si cel mai mare retailer de electronice, electrocasnice, multimedia si IT&C de pe piata, devine astfel de nerefuzat pentru clientii din Romania in aceasta perioada.

„Misiunea companiei a fost, inca de la inceput aceea de a le asigura iubitorilor de tehnologie accesul la cele mai noi inovatii, oferindu-le in mod constant noi sisteme de achizitie prin intermediul carora sa democratizam accesul la ultimele gadget-uri. Datorita acestei abordari, Altex Romania a devenit un reper pentru retail-ul electro IT si prin intermediul acestui nou parteneriat vom putea oferi cele mai bune produse de finantare de pe piata. Mai mult, pentru a veni in intampinarea clientilor care au nevoi tot mai complexe, oferta dezvoltata impreuna cu Credit Europe Bank este disponibila atat pentru achizitii online, cat si offline, in magazinele Altex si Media Galaxy. Acest fapt subliniaza strategia omni-channel si viziunea noastra datorita careia suntem pregatiti sa oferim cele mai bune solutii clientilor nostri si, in mod special, generatiilor de utilizatori care au imbratisat era digitala”, a declarat Adrian Urda, VP Retail si Logistica in cadrul Altex Romania.

Clientii eligibili care aplica si primesc un CardAvantaj pana la finalul anului se pot bucura de beneficiile campaniei pana pe 15 ianuarie 2015. Pentru a putea utiliza voucherele, posesorii CardAvantaj trebuie sa cumpere produse in valoare de minimum 600, respectiv 1.200 de lei. Astfel, la cumparaturi de peste 600 de lei, se poate utiliza un voucher de 100 de lei, care se va scadea din suma de plata, iar pentru cumparaturi mai mari de 1.200 de lei se vor putea utiliza ambele vouchere. Totodata, pentru a beneficia de cele 15 rate clientii trebuie sa aleaga la casa de marcat sau pe website numarul maxim de rate disponibil in mod standard in magazinele Altex si Media Galaxy, adica 12 rate, la care Credit Europe Bank va adauga in mod suplimentar 3 rate ce vor fi evidentiate in extrasul de cont CardAvantaj.

Pentru mai multe informatii despre campanie si despre CardAvantaj, cel mai iubit card de rate din Romania, prezent in aproximativ 9.500 de magazine partenere, in intreaga tara, accesati www.cardavantaj.ro, www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro.

Related posts

Traditia si voia buna s-au reunit in AFI Palace Cotroceni la aniversarea celor 6 ani

Adina Meyers

Supa crema de dovleac

Adina Meyers

De la traditie la solutii moderne

Adina Meyers