Amenajari Interioare Home LifeStyle

Un nou stil de viață eco friendly

Samsung Electronics a anunțat lansarea la nivel mondial a noilor electrocasnice, inclusiv o linie completă de spălat rufe și un frigider inovator.

Noua gamă se va lansa pentru prima dată pe piața europeană și se va extinde la nivel global în cursul acestui an. Linia nouă pentru rufe este modelul WW9800T. Mașina este echipată cu caracteristici de personalizare a procesului de spălătorie reducând durata, consumul și efortul.

Noul frigider RB7300 oferă o performanță de răcire de bază, oferind în același timp o capacitate mare și flexibilă de satisfacere a depozitării tuturor tipurilor de alimentelor. Tehnologia revoluționară QuickDrive™ de la Samsung permite modelului WW9800T să reducă timpul de spălare la 39 de minute pentru o curățare completă. Astfel, mașina de spălat permite acțiuni mai dinamice, curățind articolele de îmbrăcăminte mai bine în mai puțin timp.

Compresorul Digital Inverter de la Samsung sporește eficiența energetică prin utilizarea magneților puternici pentru o performanță silențioasă și puternică. Noile mașini de spălat vin și cu tehnologia samsung de ecobubble™ care maximizează efectul detergentului prin transformarea acestuia în bule moi – permițând o penetrare mai rapidă în țesături, chiar și în apă rece.

Spălarea rece economisește energie termică, protejând în același timp țesăturile și culorile articolelor de îmbrăcăminte. Caracteristica Auto Optimal Wash utilizează senzori pentru a determina cantitatea optimă de apă și detergent de distribuit. La procesul de uscare, Auto Cycle Link, mașina setează automat cel mai bun ciclu de uscare pentru fiecare încărcătură de rufe.

Firigider inovator

Datorită tehnologiei ™ SpaceMax de la Samsung, noul RB7300 maximizează spațiul frigiderului. SpaceMax™ permite ca pereții interiori ai frigiderului să fie mult mai subțiri și să ofere o capacitate internă mai mare de 386L – 18 litri.

Noul frigider Samsung este, de asemenea, conceput pentru a păstra prospețimea produselor alimentare până la de două ori mai mult timp. Noul model asigură că toate alimentele depozitate sunt răcite corespunzător, indiferent unde sunt plasate în frigider. Echipat cu cele mai populare caracteristici ale tehnologiei de refrigerare Samsung, noul frigider este echipat cu all around cooling pentru o prospețime
maximă. Compresorul pentru cel mai recent frigider congelator reglează automat viteza în funcție de cererea de răcire pe șapte niveluri. Compresorul avansat necesită astfel mai puțină energie, minimizează zgomotul și chiar reduce uzura.

Ne străduim să dezvoltăm electrocasnice care pot îmbunătăți stilul de viață, maximizând în același timp performanța. Noile noastre game de produse oferă soluții care ajută consumatorii să ducă un stil de viață ecologic personalizat și vom continua să ne îndreptăm eforturile către crearea de produse care îmbogățesc viața de zi cu zi”, a declarat Hyesoon Yang, vicepreședinte al Samsung Electronics.

Related posts

Produsele Fiskars castiga sase premii la „red dot” in 2013

Adina Meyers

5 sfaturi pentru alegerea mobilei de dormitor perfecte

Adina Meyers

Sfaturi de achizitie a covorului de la kika

Adina Meyers