LifeStyle

Proges lanseaza concursul online “camera de craciun 2009” pe facebook

Oradea, 08.12.2009 PROGES organizeaza in perioada 1 – 17 Decembrie 2009, pe Facebook, cea de-a treia ediţie a concursului online “Camera de Craciun 2009”.

Prin intermediul acestui concurs online, PROGES va incerca sa afle direct de la utilizatorii www.facebook.com, ce se vor alatura grupului de concurs, gusturile si preferinţele in materie de decoraţiuni interioare, specifice sarbatorilor de iarna.  Concursul isi propune promovarea decoraţiunilor si stimularea creativitaţii concurenţilor in randul membrilor cunoscutei reţele de socializare.

Mecanismul de participare la concurs este unul foarte simplu: participanţii trebuie sa posteze pe grupul Facebook “Camera de Craciun PROGES in perioada 1-17 Decembrie 2009 o singura fotografie personala, avand ca tema “Camera de Craciun”. Imaginea trebuie sa prezinte fie o camera decorata pentru Craciun, fie o imagine cu un peisaj de iarna sau fotografia concurentului intr-un decor de iarna. Facebook permite, instant, anunţarea cercului de cunoscuţi ai participantului cu privire la ultimele activitaţi ale acestuia in reţea, sau mai bine spus pe facebook.com. In acest fel, participanţii pot comunica si pot interacţiona cu cercul de prieteni cu privire la aceasta tema a camerei de Craciun.

Este un experiment interesant in social media  pe care ne dorim sa il incercam. Ne propunem sa oferim atat clienţilor, cat si potenţialilor clienţi ai reţelei noastre de magazine, posibilitatea de a comunica, atat cu noi cat si cu cu alte persoane din reţea, prin intermediul fotografiilor ce prezinta una dintre cele mai puternice si pline de farmec locuri din amintirile noastre: camera de Craciun si bradul impodobit” a declarat Anamaria Anton- Bako, Marketing Manager, Proges.

Fotografiile castigatoare vor fi declarate acelea care vor reusi sa se bucure de cea mai numeroasa apreciere pe Facebook.com. Participanţii vor avea la dispoziţie posibilitatea de a-si promova fotografiile atat in reţeaua proprie de prieteni, in vederea obţinerii de aprecieri (”like-uri” – sistem de vot al fotografiilor pe Facebook.com), cat si prin intermediul altor modalitaţi ce vor permite utilizatorilor de internet sa vizualizeze fotografia de concurs.

Cele trei premii in valoare totala de 2400 RON se vor acorda la sfarsitul concursului incepand cu data de 18 decembrie. Acceseaza  blog.proges.ro pentru mai multe informaţii si pregateste-te sa iei parte la un concurs online inedit.

Despre PROGES

Cel mai mic preţ, cea mai mare diversitate!

Proges este lider de piaţa la vanzarea de parchet laminat, poziţie castigata datorita diversitaţii gamelor, serviciului de consultanţa oferit de personalul de specialitate din propriile magazine. Prin produsele oferite, compania se adreseaza in aceeasi masura publicului larg de consumatori cat si specialistilor in amenajari interioare, designerilor si arhitecţilor. Gamele de produse si decorurile oferite acopera intreaga paleta de stiluri, iar echipa de consultanţi prezenta in magazine susţine si completeaza alegerile clienţilor prin asistenţa de specialitate.

Related posts

Mario Vargas Llosa. Posibila ilustratie de carte

Adina Meyers

Începe a treia etapă a Festivalului ”Teatru, stradă și copil”, la Teatrul Țăndărica

Adina Meyers

(P) Epilat nedureros şi piele fină, cu tehnologia IPL de la Rowenta

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe