LifeStyle

Policolor gallery – primul concept store din Romania!

Dupa revolutionarul produs Spor cu ioni de argint, primul dintr-o serie de produse de inalta performanta ce vor intra in productie din acest sezon, Policolor lanseaza un concept unic de magazin, Policolor gallery. Situat pe Bd. Th. Pallady, nr. 51, noul magazin ofera solutii integrate de amenajare: gama completa de produse Policolor, parchet premium marca Tarkett si o larga varietate de perdele si draperii marca Ado, precum si servicii de consultanta tehnica si design.

Beneficiind de un spatiu generos, cu un design modern,  magazinul se adreseaza atat specialistilor, cat si tuturor celor pasionati de designul de interior – mesteri, arhitecti si clienti deopotriva gasind sub un singur acoperis cea mai larga gama de produse de finisaj, servicii de calitate si numeroase surse de inspiratie.

Fie ca este vorba de un proiect « la cheie » sau de un sfat avizat in alegerea materialelor, culorilor si texturilor, la Policolor gallery clientii pot beneficia de ajutorul unor tineri arhitecti, precum si de sprijinul echipei tehnice pentru punerea in opera a efectelor decorative.

Prin sistemul de nuantare computerizata Iris, se poate alege din cele peste 1 000 de nuante sau, cu ajutorul colorimetrului, poate fi creata o nuanta la comanda, pe baza unei mostre de culoare aduse de client.

Gandit ca un concept interactiv, la Policolor gallery  se vor organiza periodic sesiuni de instruire pentru mesteri, intalniri cu liderii de opinie – arhitecti, designeri si ziaristi de la revistele deco, dar si prezentari pentru publicul larg interesat de cele mai noi tendinte in design-ul de interior.

Policolor gallery beneficiaza de acces facil, fiind amplasat pe bd. Th. Pallady, nr. 51, chiar la iesirea de la statia de metrou Nicolae Teclu (fosta Policolor, M3). Clientii au la dispozitie o parcare spatioasa si un program de lucru extins, inclusiv in weekend.

Related posts

Doamnelor, primăvara asta, la muzică, se poartă vintage: trupa Postmodern Jukebox revine în concert la Bucureşti, în 16 mai 2018

Adina Meyers

Atelierul „Iubire necondiţionată” a adunat o mulţime de părinţi şi copii

Adina Meyers

Cinci trucuri pentru ingrijirea tesaturilor, de la expertii in curatare

Adina Meyers