Legislatie Solutii Constructive

Advertorial: Tips-uri pentru a-ti gasi apartamentul visurilor tale

Gasirea unui apartament adecvat nu este intotdeuna usor si depinde, pe de o parte de gusturile proprii, precum si de alte criterii. Bineinteles, bugetul este un factor esential pentru toata lumea. Cauta pentru cele mai bune oferte, dar nu face rabat la calitate, mai ales daca intentionezi sa cumperi apartamentul si nu doar sa-l inchiriezi.

La ce sa fii atent cand cauti un apartament 

Dincolo de suprafata, locatia este un alt aspect important in functie de care sa alegi apartamentul. Aici, la fel de bine ar trebui sa te interesezi daca zona este una buna si desigur, daca pretul se incadreaza in bugetul tau. In cazul in care raspunsul acestor intrebari este negativ, continua sa cauti. Viziteaza si noul ansamblu rezidential din Pantelimon, Citta Residence, ale caror blocuri au apartamente de doua si de trei camere.

Ca si in multe alte achizitii de genul, o casa noua prespune o investitie pe termen lung, deci trebuie sa fie una luata pe mai multe considerente. Verifica daca ai in imprejurimi:

-conexiuni de transport public

-parcare

-scoli sau gradinite

-facilitati medicale

-supermarketuri

-spatii verzi

Inainte de a vedea efectiv o locatie, fa  o ceretare pe Internet. Abia dupa ce ai selectat catea apartamente, stabileste intalniri de vizionare. Acum conteaza impresia initiala si sentimentul pe care il simti cand patrunzi in fiecare dintre respectivele locuinte. Daca ai indoieli sau nelamuriri, solicita si o a doua vizionare, ca sa poti avea timp sa cantaresti avantajele si dezavanajele.

Fa-ti o lista cu lucruri de verificat, inainte de vizionare 

-Este apartamentul recent renovat?

-Are sistem de incalzire?

-Exista deteriorari vizibile care necesita reparatii?

-Apartamentul este iluminat?

-Exista balcoane si daca da, au vedere in strada sau in curtea din spate?

Tot ce mai ai de facut este sa pornesti cautarile. Dupa ce ti-ai gasit apartamentul perfect pentru tine, alege mobila potrivita, accesorii decorative originale cum ar fi, lenjerii de pat 3D si amenajeaza totul conform stilului personal.

Related posts

Casă de inspiraţie tradiţională: P, 177 de mp

Adina Meyers

Solutii pentru hidroizolarea acoperisului tip terasa

Adina Meyers

Termoizolatia reflectorizanta, de la costumele astronautilor la protectia caselor

Adina Meyers