Sa amenajezi un bar in propria casa este o modalitate buna de a distra invitatii chiar in confortul si in intimitatea locuintei tale. Exista mai multe tipuri de masute de bar dintre care sa alegi, in functie de gusturile si de bugetul pe care il ai, fiind o varietate de moduri de a personaliza barul astfel incat sa serveasca cerintelor tale. Nu ai nevoie de un tamplar profesionist pentru asta, ci poti sa faci chiar tu un mic bar acasa, urmand cativa pasi.

Sfaturi de amenajare a barului 

Decide unde doresti sa asezi barul, pentru ca locul unde va sta este esential in determinarea marimii si formei sale.
Alege un design pentru bar. Exista o varietate de forme si modele de bare speciale pentru pahare, variind de la bare simple, curbate, drepte, portabile, care iti permit sa creezi un bar pentru nevoile tale.
Asigura-te ca exista sau ca este posibila montarea unei prize electrice si a unei tevi de apa in apropierea barului.
Inspira-te din imagini de pe internet, de pe site-uri de decoratiuni si accesorii interioare pentru sugestii de amenajare bar, pentru a avea o linie spre care sa te indrepti.

Caracteristi si obiecte importante pentru un bar 

Rafturile. O sa ai nevoie de mai multe rafturi pe care sa aseze sticlele cu bauturi, pahare, cani si alte accesorii necesare. 

Frigiderul. Un mic frigider asezat sub tejghea este de nelipsit din orice bar. O solutie mai ieftina de racire este reprezentata de coolere.

Spoturile. Lumina este foarte importanta in amenajarea unui bar, pentru ca ajuta la creearea unei anumite atmosfere.

Suporturi pentru sticle. Acestea vin intr-o varietate de forme si de marimi sunt accesorii care arata foarte bine pe masa de bar.

Related posts

Cateva sfaturi care sa te ajute sa alegi un sistem audio de calitate

Adina Meyers

Amenajarea locuinței închiriate: cum să-i dai un vibe nou

Adina Meyers

Definește-ți stilul mansardei cu VELUX Colour By You – cea mai colorată colecție de rulouri opace!

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe