Amenajare baie Practic

9 idei pentru amenajarea camerei de serviciu. Eficiente si frumoase

Casele care dispun de un spatiu mai mare si camera mai multe cu siguranta vor avea si o camera de serviciu.

E putin mai mare decat o debara si in general sunt depozitate articolele de curatenie. Totusi poate fi un bun loc in care iti poti pune si masina de spalat.

Camera poate fi pe cat de utila, pe atat de placuta. mai ales daca nu uitati sa ii acordati putina atentie atunci cand va decorati casa.

 

Iata cateva idei de amenajare a camerei de serviciu

 

Podeaua poate fi punctul central al decoratiunii

Având nevoie de o reîmprospătare, puteti crea un spațiu ușor, aerisit, cu accente care sa ofere un colț boem. Pe pereti puteti pune panouri din lemn, iar podeaua poate fi modernizată folosind frumoase autocolante in stil mediteraneean.

Tapetul potrivit

Dispunând de o mașină de spălat și uscător, dulapuri albe lucioase, cu feronerie aurie, și tapet adorabil, aproape că nici nu ne-ar deranja să facem treaba.

Blaturi elegante

Un mic detaliu care visual chiar face diferenta. Puteti pune deasupra masinii de spalat un blat din lemn pe care il puteti folosi si util. Aveti insa grija sa nu depozitati greutati pe el. Accente mici, cum ar fi coșurile de răchită și plantele de casă, pot fi un décor ideal.

Related posts

Cum să faci un suport din lemn pentru plante – o soluție de decorare a pereților exteriori

Adina Meyers

Idei de amenajare a bucătăriei

Adina Meyers

Video Ce modele de centrale termice pe lemne să ai în vedere anul acesta

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe