Practic

5 idei utile pentru organizarea garajului

Garajul tau este dezordonat? Folositi sisteme de organizare pentru a-l transforma intr-o camera functionala. Astfel totul va fi curat si usor de accesat.

Inainte de a incepe organizarea uitati-va printre lucrurile pe care le aveti in garaj. Dupa ce ati identificat ceea ce doriti sa pastrati, separati-le in categorii. De exemplu, daca aveti multe cosuri sau cutii, va recomandam rafturi pentru a fi luate de pe podea. Daca aveti o multime de instrumente este posibil sa doriti un sistem care sa va usureze munca.

Pentru a va fi mai usor, utilizati lista noastra de idei esentiale de organizare a garajului.

Instalati rafturi de perete.

Rafturile de perete sunt o modalitate inteligenta de a adauga mai mult spatiu de stocare fara a ocupa podeaua. Acestea pot depozita cosuri de dimensiuni mici sau mijlocii. Rafturile prefabricate vin intr-o gama de preturi si durabilitate.

Folositi un sistem de organizare a uneltelor

Poti aseza uneltele de lucru in truse de scule, asezate pe un singur rand. Te va ajuta foarte mult sa vezi ce ustensile ai si cum ar trebui organizate. Alege locul potrivit unde ar putea fi aranjate. O optiune ar fi sa le asezi pe o placa de panou plat montat pe perete. Daca ai un dulap de scule, atunci sorteaza-le pe categorii.

Folositi rafturi de sine statatoare.

Daca nu doriti sa instalati rafturi direct pe pereti, rafturile independente sunt la fel de bune pentru a depozita. Optiunile robuste si durabile pot costa putin mai mult, dar ar trebui sa dureze ani.

Utilizati spatiu de stocare aerian.

Aceste rafturi pot fi instalate pe tavanul garajului. Puteti depozita acolo de la articole de volum mare pana la cele mici. Carligele de pe partea inferioara a rafturilor pot tine biciclete si aproape orice altceva care poate fi atarnat.

Construiti rafturi de depozitare din paleti.

Paletii din lemn sunt geniali pentru organizarea garajelor DIY. Uneltele cu maner lung, cum ar fi maturile si greblele, pot aluneca usor intre placile montate pe perete. Utilizati lamelele pentru depozitare suplimentara agatand cosuri mici de ele. Puteti gasi adesea palete gratuite in depozite sau parcuri industriale din apropiere. Vopseati-le cu spray pentru a se potrivi cu camera sau o culoare distractiva pentru a adauga personalitate.

Related posts

Amenajări pentru sezonul rece

Adina Meyers

Culori recomandate în camera copilului

Adina Meyers

Adio copilarie, salut adolescenta!

Adina Meyers