Un design modern, propus de producatorul Lemet pentru bucatariile de dimensiuni modeste.

In momentul actual, cei care doresc sa-si mobileze sau reamenajeze bucataria vor sa se inspire, sa vada cum va arata mobilierul in cadrul bucatariei, ce fel de electrocasnice s-ar potrivi si unde ar putea fi montate, ce accesorii ar putea fi adaugate si care ar fi combinatiile cromatice cele mai reusite.

Constienti de acest lucru, producatorii de mobilier promoveaza in showroomuri sau in standurile de la targurile de specialitate ansambluri integral accesorizate, proiectate si decorate de designeri. De exemplu, la expozitia de mobilier BIFE de anul acesta, producatorul roman Lemet a propus mai multe variante de amenajare a unei bucatarii. Printre acestea se numara si cea din imagini – o bucatarie de dimensiuni modeste, dar prevazuta cu loc de luat masa, in care se preteaza cel mai bine un mobilier in linie dreapta. Varianta cromatica propusa este una bicolora (nuante calde, naturale), inviorata de tonuri de lila.

Compozitia ofera si cateva idei in ceea ce priveste alegerea unor sisteme de iluminat speciale pentru blatul de lucru. Nici accesoriile nu au fost uitate, mai ales ca ele sunt cele care dau naturalete si personalizeaza spatiul destinat gatitului.

Related posts

Idei pentru amenajarea bucătăriei de vară

Adina Meyers

Și vesela poate fi organizată

Adina Meyers

Gestionati inteligent spatiile mici

Adina Meyers