LifeStyle

6 sfaturi pentru o spălare mai ușoară a vaselor

Procesul este dificil mai ales dacă aveți parte de o familie numeroasă. Problemele pot apărea din cauza spațiului, a volumului mare de vase și nu numai.

Sunt însă și soluții care vă pot ajuta să spălați mai ușor vasele.

Creați „Spații hibride”

Crearea „spațiilor hibride” în bucătărie pentru lucrurile pe care le spalați în fiecare zi este extrem de utilă. Creați locuri în care vasele se pot usca la aer.

De exemplu, cumpărați un raft care se sprijină pe blatul de bucătărie Astfel, vasele încă uscate nu sunt aglomerate pe blat dacă sunt deja „puse deoparte”.

Transformați-o în activitate de legătură

Dacă locuiți cu un partener sau coleg de cameră, sau familia abordați experiența împreună. Este mai plăcut și mai să aveți blaturi curate fără suportul de uscare. Activitatea vă poate ajuta să comunicați mai bine și să vă povestiți întâmplările din timpul zilei.

Separați totul în categorii

Separarea vaselor murdare în diferite categorii înainte de a le curăța poate părea un pas inutil, dar vă va economisi timp pe termen lung.

Înainte de a începe, sortați totul în următoarele categorii:

  • ustensile,
  • vase,
  • farfurii și castroane,
  • recipiente de depozitare și vase și tigăi mari

Economisiți timpul de spălare a vaselor pentru podcasturile dvs. preferate

Pentru că în timpul zilei munca nu ne permite să ne bucurăm și de alte activități relaxante, spălatul vaselor poate deveni una. Puneți-vă podcastul preferat în timp ce spălați vasele și totul va fi mai ușor și mai rapid!

Ce puteți face cu vasele care au alimente arse sau lipite

Scoateți toată mâncarea când sunteți gata de servit, apoi adăugați o ceașcă de apă pentru a fierbe și răzuieți ușor bucățile. La fel ca smălțuirea pentru a face un sos de tigaie . Astfel veți economisi mult timp.

Purtați mănuși și folosiți apă caldă

Dacă ați evitat să folosiți apă caldă suplimentară pentru a vă salva mâinile, este timpul să vă ușurați viața și să obțineți o pereche de mănuși – chiar dacă pare puțin demodat.

Purtarea mănușilor schimbă totul. Purtarea mănușilor de cauciuc poate face mâinile mult mai moi, fără a fi expuse în mod constant la săpun aspru (un răgaz mult necesar după anul trecut).

 

Related posts

Dremel lanseaza „Clubul de bricolaj Dremel” in scoli

Adina Meyers

tIMOn: Case din structura metalica in forma de navete spatiale si vila pasiva cu consum de energie redus cu pana la 90%

Adina Meyers

Decoratiuni de exterior sau interior

Adina Meyers