LifeStyle

Magneziu de nota 10!

Kidimag – Magneziu de nota 10 este unicul supliment alimentar destinat copiilor mai mari de trei ani, hiperactivi, impulsivi care au dificultati de concentrare, deficiente de atentie, tulburari de memorie si somn sau care chiar manifesta o stare de somnolenta exagerata. Unicitatea produsului consta in formula speciala de pidolat si citrat de magneziu, care este absorbita mai usor in organism, datorita vitaminei B6. Chiar daca cei mici nu se dau in vant dupa suplimentele alimentare, Kidimag va fi pe placul lor, datorita gustului de portocale si formulei sale ce se dizolva rapid in apa.

La evenimentul de lansare a participat unul dintre cei mai apreciati medici pediatri din Europa, Doctor in stiinte medicale Jerzy Oleszkiewicz. In calitate de medic pediatru, cu experienta in functia de director al Spitalului Judetean de Copii din Varsovia si Presedinte al sectiei varsoviene a Societatii Poloneze a Magneziului, el a explicat importanta magneziului in cresterea sanatoasa a copiilor:  “Mai mult de jumatate dintre copiii cu varste intre 7 si 18 ani si de asemenea 20% dintre prescolari consuma prea putin magneziu. Analizele au aratat ca acestia au o cantitate mai mare de plumb in corp decat copiii care nu au deficiente de magneziu”, apreciaza Dr. Jerzy Oleszkiewicz.        

De ce este magneziul un mineral atat de important pentru sanatate? In primul rand pentru ca este unul dintre cei mai eficienti agenti de neutralizare a plumbului, cadmiului si a altor substante toxice. Studiile arata ca in fiecare an nivelul de plumb din organismul uman creste, iar nivelul magneziului scade.  Carentele de magneziu apar in urma unui regim alimentar dezechilibrat, a consumului de ceai, sucuri acidulate, alimente semipreparate sau fast-food, pe care copiii le iubesc. Parintii stiu ca este greu sa-i explici unui copil pericolul pe care il reprezinta aceste produse pentru sanatate si chiar mai greu sa refuzi sa-i faci toate poftele.

Suplimentele alimentare pe baza de magneziu sunt necesare pentru a neutraliza efectele unui stil de viata nesanatos. Copiii sunt mai vulnerabili decat adultii in fata agresivitatilor mediului inconjurator si a ritmului de viata alert la care suntem supusi in ultimul timp. Kidimag este singurul supliment alimentar cu pidolat de magneziu si vitamina Bcreat special pentru copii, pentru a-i proteja de  efecte precum dificultati de concentrare, nervozitate, probleme ale somnului, carii, oboseala, balbaiala, dureri de crestere, tulburari ale viselor, ticuri sau chiar pierderi ale cunostintei, toate cauzate de lipsa magneziului din organism.

Andreea Gujan, marketing specialist la Zdrovit Romania este de parere: „Kidimag este un supliment alimentar pe care toti parintii trebuie sa-l aiba in vedere, deoarece carenta de magneziu cu care se confrunta tot mai multi copii este o problema serioasa a societatii actuale. Copiii sunt cea mai importanta mostenire a noastra, iar in procesul lor de crestere, esentiala trebuie sa fie atat alimentatia echilibrata, cat si cantitatea  necesara de magneziu.In momentul de fata, avem toate informatiile necesare pentru a sti ce trebuie sa facem pentru a avea o familie sanatoasa. In continuare, depinde doar de noi si de stilul de viata pe care il alegem.”

Related posts

Astra Film Festival Sibiu anunță selecția oficială pentru ediția 2018

Adina Meyers

CasaBella –doua noi categorii de produse in marile retele de bricolage

Adina Meyers

Prânzul de weekend în familie: friptură de curcan perfect rumenită

Adina Meyers