LifeStyle Retete

Comanda-ti tortul aniversar pe whatsapp!

Acum e mult mai uşor să faci o surpriză dulce unei persoane dragi sau să-ţi procuri chiar propriul tort aniversar. Şi nici nu trebuie să stai la coadă!

 

În goana de zi cu zi, când timpul pare să se fi comprimat, iar treburile par să nu se mai termine, fiecare minut liber contează. Iar noile tehnologii ne ajută să salvăm cât mai mult timp, prin comenzile pe care le putem plasa online sau mai nou….direct pep whatsapp. Aşa că de ce n-ai face la fel şi atunci când vine vorba despre desertul preferat ori chiar tortul aniversar?

 

De ce să stai în trafic, să-ţi pierzi timpul şi energia la cozi, când te poţi bucura de cea mai specială zi din an, a ta sau a unei persoane dragi, cu minimum de efort? Poţi comanda un tort pentru a sărbători un eveniment important sau o aniversare, lăsând în grija celor de la Dulce si ceva in plus pregătirea şi livrarea lui.

 

De acum este si mai usor! Poti face comanda si de pe whatsapp ! Tot ce trebuie să faci este să intri pe www.dulcesicevainplus.ro şi să-ţi alegi sortimentul, urmând să le comunici detaliile necesare (prin formularul online sau poti comanda direct pe numarul de whatsapp): cum să arate tortul (poate fi personalizat în ton cu tematica dorită), pentru câte persoane sa fie şi la ce oră şi adresă trebuie să fie livrat. Plata se face online sau la primire. La momentul livrării, produsul va fi însoţit de certificatele necesare.

 

Dacă încă nu te-ai hotărât pe care dintre variantele de pe site s-o alegi, cu o programare în prealabil, poţi degusta tortul înainte de-a alege compoziţia acestuia. Pentru torturile mai mari de 4 kg, degustarea este gratuită.

 

P.S. Nu vom uita nici de lumânări, pentru că ştim că ai aşteptat un an întreg pentru a-ţi pune o dorinţă.

Articole similare

Peste 4 000 de vizitatori la Domus Expo Imobiliare, primul targ imobiliar al anului

comunicat de presa

Ariston: Ce contează atunci când alegi o centrală termică

casamea.ro

Gran Gelato Artigianale s-a deschis în zona Floreasca

casamea.ro

Lasă un comentariu