Sălaș al celor mai frumoase flori, rai al culorilor și al parfumurilor, balsam pe suflet și pe trup: grădina îți va oferi un spațiu de recreere cu puteri nebănuite și te va învăța lecții prețioase. În corolele multicolore vei descoperi o nouă esență a frumosului, în zborul fluturilor atrași de minunile tale vei înțelege noi semnificații ale libertății, în ritmul creșterii tuturor legumelor pe care le plantezi vei deprinde darurile răbdării.

Natura e înțeleaptă și ne dezvăluie și nouă din înțelepciunea ei, așa că nu rămâne decât să îți însușești cu sufletul deschis povețele sale. Iar, dacă vrei ca vara să îți fie și mai plăcută în sânul magnificei tale grădini, nu mai rămâne decât să investești în cele mai frumoase piese de mobilier. Iată ce îți recomandăm noi în rândurile de mai jos!

Seturi de mobilier pentru grădină și terasă: decor fantastic la tine acasă

Imaginează-ți să ți se întindă în fața ochilor, în chiar incinta casei tale, un paradis de flori și copaci, fructe și legume zâmbindu-ți șăgalnic. Dar ce-ai face dacă nu ai avea la dispoziție un scaun pe care să te odihnești la soare sau o masă pe care să îți servești cafeluța?

Seturile de mobilier de grădină sporesc, dacă mai era posibil, farmecul acesteia. Nouă ne-au furat inima tonurile de alb ale setului de mobilier de grădină și terasă din aluminiu Klamen. Proaspăt și inocent, permițând coloritului fantezist al florilor să se remarce, setul este confecționat din aluminiu, beneficiind de o structură ușoară și totodată rezistentă. Compus dintr-o masă, o bancă și două scaune cu mâner, ansamblul este disponibil în nuanțe de alb și de negru auriu, pentru toate preferințele. Nu mai rămâne decât să imaginezi cele mai apetisante feluri de mâncare și cele mai savuroase deserturi pentru petrecerile fabuloase ale celui mai frumos dintre anotimpuri, cel al timpului petrecut în grădină.

https://www.gradinaideala.ro/set-mobilier-gradina-aluminiu-klamen-alb

Dacă preferi să aranjezi terasa și să păstrezi caracterul sălbatic al grădinii tale, suntem întrutotul de acord. Te tentăm cu seturi de mobilier pentru terasă la fel de fanteziste, cu lucrătură plină de migală, din materiale de calitate, rezistente în timp. Piesele sunt șlefuite, găurite, vopsite și patinate cu vopsea specială de exterior, iar ceea ce rezultă de aici este pur și simplu magie pentru grădina ta. Setul Meda, în tonuri de negru auriu, conține o masă și două scaune și este ideal pentru terasa unei case, dar și a unui hotel sau a unui restaurant.

https://www.gradinaideala.ro/set-mobilier-gradina-din-aluminiu-meda-negru-auriu

Scaune și mese de grădină: ce alegi pentru mica ta porție de rai?

Dacă ți se pare că un set de mobilier de grădină nu se potrivește cu gusturile tale și intenționezi să îți personalizezi singur spațiul, achiziția separată a scaunelor și meselor de grădină se poate dovedi cea mai bună decizie.

Scaunul de grădină Klamen în tonuri de negru-auriu ne-a sedus în ansamblul de mai sus și vine să ne salute acum pe cont propriu. Confecționat din aluminiu vopsit și patinat cu vopsea specială, rezistentă, scaunul e ușor de manevrat și foarte comod. Vei aprecia susținerea oferită de mânere și șezutul confortabil, dar și posibilitatea de a-l combina cu alte modele după bunul plac. Nu pune limite la fantezie, fiindcă e cel mai important concept într-o grădină de vis.

Seamănă cu o adevărată operă de artă și nu putem contesta nici pe departe acest lucru: masa de grădină Meda, în tonuri de alb, emană o aură de rafinament de care nu ai cum să nu te îndrăgostești. E confecționată din același aluminiu practic și rezistent și se integrează cu ușurință în decorurile fabuloase ale caselor, hotelurilor sau restaurantelor. Îi vei găsi loc în grădină, dar și pe o terasă, fiind mică și compactă: nu mai rămâne decât să o accepți în viața ta.

 

Nu ai la dispoziție prea mult spațiu? Atunci Consola Klamen poate deveni prietena ta la cataramă. Din aluminiu, nu ocupă mult loc și emană aceeași aură sofisticată, remarcându-se în grădină sau pe terasa ta cu designul său artistic. Poate fi de asemenea așezată în interiorul casei, deși a fost creată pentru a se integra cu ușurință cuceritoare în spațiile exterioare. Poți combina cu scaune de diverse culori și modele, bucurându-te de un look unic. Nouă ne place la nebunie ideea!

Dacă ideea unui mobilier de grădină din aluminiu nu ți se pare chiar atât de atrăgătoare, poate sufletul tău va rezona cu o Bancă romantică dreaptă, concepută din piatră. Etalând aerul diafan al unor timpuri apuse, acest model se potrivește de minune cu grădinile sălbatice, în care domină florile de câmp, dar și în cele cu plante exotice sau mediteraneene. O poți așeza la o masă sau la un grătar, bucurându-te de farmecul său nepieritor, de ornament ce poartă pecetea trecerii timpului. Banca de grădină e confecționată din beton alb, vopsită și antichizată, și nu mai are nevoie decât de o fântână în apropiere pentru a te face să te simți ca în Roma sau Grecia antică.

Ai o grădină? Perfect! La gradinaideala.ro, noi avem setul de mobilier de grădină, scaunele și mesele ce pot fi achiziționate separat, care îți desăvârșesc decorul. Vizitează, îndrăgostește-te, dă frâu liber imaginației și adăpostește apoi în spațiul tău verde cele mai iubite piese: există pentru a te face fericit.

 

 

 

Related posts

FSA 45 – motocoasa cu acumulator pentru grădinile mici

Adina Meyers

6 storcătoare accesibile, pentru sucuri naturale delicioase

Adina Meyers

Caravana Metropolis #9 revine la Sibiu, în Piața Mică, între 16 și 19 iulie. Program complet

Adina Meyers