În ceea ce privește designul de interior în stil etnic, acest trend este ghidat de culoare: din India până în Maroc, din Asia Centrală până în Rusia, din Africa până în America de Nord. Acest stil nu a ieșit din modă, dimpotrivă, elementele etnice sunt utilizate în interioarele contemporane.

Când vorbim despre stilul etnic, în general, ne referim la stilul african sau estic. Stilul african este caracterizat de mobilierul realizat manual din lemn, cum ar fi mesele și scaunele, sau fibrele țesute cum ar fi răchita sau ratanul. Stilul oriental este caracterizat printr-o atenție specială față de țesături, cum ar fi cele persane.

Accesoriile și modelul de pe mobilier trebuie să fie realizate manual, din lemn, material predominant sau fibre țesute.

O explozie de culori, atât pe fundal alb, cât și în contraste puternice de roșu, oranj sau galben. Dacă acest stil te atrage, însă nu ești un fan înfocat, poți alege doar câteva piese care să amintească de o anumită cultură: covoare sau carpete colorate, mult lemn, jaluzele naturale și o lumina difuză, și vei schimba cu totul înfățișarea locuinței tale.

Related posts

Romania libera, anunta un nou parteneriat cu ”International Herald Tribune” – Pagina de moda Suzy

Adina Meyers

Paharele de whisky din celebra peliculă „Blade Runner” au fost scoase la vânzare – VIDEO&FOTO

Adina Meyers

71 de ani de istorie in domeniul aparatelor de barbierit electrice

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe