Home

Fii creativ cu revista Casa Mea şi Brico Depôt!

Vrei un ghiveci personalizat, decorat chiar de tine sub îndrumarea unui designer profesionist?

Casa Mea, o revistă de home&deco cu tradiție, şi Brico Depôt îţi dau întâlnire la un atelier de creație, în cadrul căruia designerul de interior Irina Radu şi echipa iDecorate te vor învăţa pas cu pas cum să realizezi cel mai frumos accesoriu pentru florile de primăvară sau un suport original pentru creioane şi micile obiecte de birou.

Brico Depôt îţi pune la dispoziţie toate materialele şi ustensilele necesare, aşa că nu-ţi rămâne decât să participi alături de noi şi de ceilalţi prieteni ai noştri pasionaţi de meşterit.

Vino joi, 28 martie, ora 18.00, în Unirea Shopping Center din Bucureşti, la etajul 4 (în zona de food court), într-un ambient plăcut şi prietenos, care te va inspira să realizezi cele mai originale obiecte decorative!

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile (100 de locuri).

Înscrierile se fac la adresa: oana.voicu@tngpress.ro!

 

Încrederea ta este importantă pentru noi. În acest sens, ne-am asumat respectarea următoarelor principii de bază:
1. nu ai obligația de a ne furniza date cu caracter personal solicitate de către noi. Cu toate acestea, în cazul în care optezi pentru a nu ni le transmite, există posibilitatea ca noi să nu putem oferi anumite servicii sau produse;
2. colectarea și prelucrarea datelor tale se face în baza scopurilor exclusive definite în prezenta Declarație privind confidențialitatea sau a celor specifice pe care ţi le transmitem și/ sau pentru care ţi-ai exprimat consimțământul;
3. obiectivul nostru îl reprezintă colectarea, prelucrarea și utilizarea unui volum cât mai redus posibil de date cu caracter personal;
4. în cazul în care datele tale cu caracter personal sunt colectate în practică, intenționăm să le păstrăm cât mai exacte și actuale posibil.
5. în cazul în care datele tale cu caracter personal pe care le colectăm nu mai sunt necesare în scopurile prevăzute și nu ni se impune obligația legală de a le păstra, vom aplica toate măsurile necesare pentru a le șterge, distruge sau anonimiza permanent.
6. datele tale cu caracter personal nu vor fi transmise, vândute, închiriate sau dezvăluite în alte scopuri decât cele prevăzute.

Related posts

Italian style house, elegant and romantic

Adina Meyers

Vata minerala de sticla versus vata minerala bazaltica. Cum alegem materialul potrivit?

Adina Meyers

Refolosește obiectele vechi în amenajarea grădinii!

Adina Meyers