Home

Flori origami

Origami este arta japoneză a plierii hârtiei. Veche de aproximativ 1000 de ani această tehnică este o activitate potrivită atât pentru copii, cât și pentru adulți. Este relaxantă, distractivă, dezvoltă creativitatea, iar obiectele realizate (flori, animale, vaze, stele etc.) pot fi folosite pentru a decora orice încăpere din casa ta.

Unele modele sunt simplu de realizat, altele necesită o mai mare îndemânare, dar și unele și altele sunt la fel de spectaculoase. Așadar, folosind doar niște coli de hârtie poți să oferi mai multă personalitate locuinței tale. Pe internet vei regăsi multe tutoriale care te vor ajuta să creezi, pas cu pas, obiecte minunate. 

De exemplu, poți „pliaˮ mai multe feluri de flori pe care să le folosești ca accente de culoare pentru casa ta. Sau le poți oferi cadou celor dragi. Sau le poți lipi pe rame foto, cutii de cadouri etc. Sau poți confecționa diverse modele de bijuterii hand made. Sau poți confecționa niște magneți pentru frigider. Variantele sunt foarte multe; limita este doar imaginația ta.

În galeria foto vei regăsi mai multe imagini cu figurine origami.

Să aveți multă inspirație și spor la lucru!

Sursă foto: www.pinterest.com

 

Articole similare

Catalogul „Decorațiuni și Amenajări” de la Praktiker vine cu noutăți pentru sărbătorile de iarnă

comunicat de presa

Solutiile profesionale Sika, si in gama SikaHome de adezivi si mortare specializate pentru finisarea si amenajarea casei

casamea.ro

Ce ar trebui să conțină o trusă de prim-ajutor

Cristiana Trifu

Lasă un comentariu