Organizarea bucatariei este modalitatea in care va puteti usura si eficientiza timpul petrecut acolo. Condimentele, precum si ustensilele si alte lucruri din  aceasta camera isi vor gasi locul potrivit daca gasim locul potrivit pentru plasare.  

 

Inainte de a va apuca propriu-zis de organizare aveti in vedere cateva reguli  

  • Nu tine condimentele in bataia soarelui 
  • Incercati sa le depozitati departe de aragaz 
  • Pastreaza-le in recipiente bine inchise 
  • Grupeaza-le in functie de frecventa utilizarii 
  • Eticheteaza-le  

 

Sertare glisante 

Avanjatul acestui design compact este ca poti vedea recipientele cu usurintaPuteti personaliza aceste sertare in functie de recipientele depozitate.  

Borcane cu magnet 

Pe un panou cu magnet puteti amplasa borcanase pline cu ingrediente. Acest mod de oranizare va ajuta sa fiti si creativ. Achizitionati borcanase de diverse forme. In plus va puteti ajuta si de culorile condimentelor pentru a fi mai frumos vizual. 

Agatati-le-n „cuier” 😊 

Insurubati sau fixatcarligutele pe partea din spate a usii dulapului.  In acest fel puteti eficientiza spatiul. Este indicat sa le depozitati intr-un dulap care contine produse uscate.  

Etajera rustica 

Atasati acest raft de sarma pe partea din spate a usii camarii sau a unui perete de bucatarie pentru o depozitare verticala usoara. Acest raft se potiveste recipientelor standard din magazine.  

Eprubete de sticla  

Va puteti transforma bucataria in propriul laborator de delicatese. Ce-i drept daca algeti eprubete mici va trebui sa aveti in vedere ca produsul va fi in cantitate mai mica.  

Organizator in trepte 

Stocarea verticala castiga din nou. Acest tip de organizator este potrivit mai ales pentru bucatariile mici. Tampoanele antiderapante pe fiecare nivel protejeaza borcanasele impotriva aluunecarii 

 

 

Related posts

6 moduri de a profita la maximum de o motocoasă 

Adina Meyers

Cum poti decora peretii din casa ta

Adina Meyers

Consum redus si eficienta ridicata cu focare samota de la Seminee Expert

Adina Meyers