Home

10 modele de biblioteci pentru living

Pentru că mulți dintre voi ne-ați întrebat de modele de biblioteci pentru living, am făcut o selecție potrivită pentru diferite tipuri de camere și gusturi. Chiar dacă nu le puteți cumpăra exact pe cele din imagini, va asigurăm că sunt modele de biblioteci pentru living foarte ușor de realizat și pe comandă. 

Forma atipică

În cazul în care cauți modele atipice de biblioteci pentru living, exemplul de față se poate realiza ușor dintr-o serie de cutii de lemn prinse ingenios între ele cu plăci de lemn. Forma cât și mărimea pot să difere de la spațiu la spațiu, iar pentru un plus de dinamism în cameră îți recomand să nu pui biblioteca chiar pe mijlocul canapelei. 

Pereți acoperiți de cărți

Este biblioteca tipică pe care o caută orice pasionat de cărți. Acestea acoperă pereții de sus până jos, fiind ordonate cu ajutorul rafturilor de lemn. Întreg sistemul face parte din seria de biblioteci pentru living care pot fi amplasate și în alte camere decât livingul.

Biblioteca mobilă

Seamănă cu rafturile pentru ochelari de soare din magazine, doar că aici sunt depozitate cărțile. Dacă o așezi în apropierea unui fotoliu, ai siguranța că vei avea toate cărțile aproape.

Negru și crem

Seria de modele de biblioteci pentru living continuă cu un model clasic și simplu atât din punct de vedere cromatic (negru și crem) cât și din punctul de vedere al liniilor simple. Un astfel de model se potrivește cu o canapea masivă din piele, iar o lampă cu picior și abajur supradimensionat vor asigura personalitatea livingului.

Biblioteca de la mansardă

Livingul există și la mansardă, e adevărat că mai rar, însă ne-am gândit să îți dăm modele de biblioteci pentru living și pentru acest spațiu. În acest caz, biblioteca a fost amplasată chiar sub geam, acolo unde cu greu ai fi putut pune un alt obiect de mobilier care să fie și util.

Delimitarea spațiilor

Iată o idee foarte bună pentru delimitarea spațiilor inteligent: biblioteca se continuă firesc prin stânga canapelei, astfel încât delimitează spațiul din fața televizorului, creând o zonă ferită unde se strâng toți membrii familiei și prietenii. 

Rafturi în cruce

Rafturile în cruce sunt în trend, însă nu sunt foarte practice. Asta pentru că ele îndeplinesc mai de grabă o funcție estetică și nu una practică, iar bibliotecile pentru living ar trebui sa fie mai încăpătoare. Această bibliotecă poate fi o variantă dacă îți dorești o piesă care să atragă privirile tuturor. 

Vezi restul bibliotecilor în galeria foto atașată articolului.

Related posts

Hobby-uri descoperite în pandemie: gătitul, renovarea casei și grădinăritul

Adina Meyers

Creaza-ti propriul mozaic!

Adina Meyers

Pericolele din cosmeticele pentru păr. La ce să fim atenți

Adina Meyers