Tot mai mulți oameni aleg să trăiască în case cât mai compacte, mobile, dar fără să renunțe la confortul unei locuințe obișnuite. Noile tehnologii le permit să lucreze de oriunde din lume, iar rulotele cu tot strictul necesar la îndemână le permit să se plimbe prin toată lumea. Azi pot fi într-o pădure plină de zăpadă, iar mâine pot porni spre cel mai cald punct de pe glob. 

Cerere de locuințe pe roți

Producătorii se pliază pe cererea tot mai mare de astfel de locuințe și vin cu idei și soluții surprinzătoare. Rulotele au devenit adevărate case cu roți, iar una dintre ele o vom vedea mai jos.

Așa este și cazul rulotei de față, Vista, produsă de Escape Homes. Dacă ar fi să o privim în termen de mărime, aceasta nu se deosebește de o rulotă obișnuită cu care familiile obișnuiesc să plece în vacanțe. Totuși designul exterior ne spune că aceasta nu este o rulotă obișnuită.

O rulotă deosebită

Ce face această rulotă deosebită este interiorul bine compartimentat, compus dintr-o chicinetă, o baie, un loc pentru luat masa, un loc perfect pentru dormit și spațiile deștepte pentru depozitare. Oricine poate duce un trai decent în acest interior pentru că are tot confortul necesar la îndemână.

La toate acestea contribuie și ferestrele mari, care lasă lumina să intre. Astfel interiorul este bine luminat natural pe timpul zilei, iar spațiile luminate par și mai mari. 

Producătorii rulotei îndrăznesc să spună chiar că aceasta este mai degrabă o casă mică și nu o rulotă. Finisajele sale arțar de calitate se regăsesc în lambriuri, podele și dulapurile din bucătărie.

Spațiile pentru depozitare sunt ascunse inteligent: sub pat stau pernele și lenjeriile, iar pereții pe care este construită bucătăria ascund o adevărată cămară. 

Spre deosebire de alte rulote, ușa de la baie este una solidă, adevărată, lucru care conferă mai multă intimitate celor care se află de partea cealaltă a ușii. Baia este complet funcțională cu duș, chiuvetă și WC, apa fiind reciclată printr-un sistem ecologic inclus. 

Sursa: adorable-home.com

Related posts

Ce alternative exista la termoizolarea cu polistiren?

Adina Meyers

Prana România: Cum funcționează un ventilator cu recuperare de căldură?

Adina Meyers

Proiectorul cu led – avantaje multiple fata de alte corpuri de iluminat

Adina Meyers