Home LifeStyle Practic

Perete despărțitor din sticlă cu protecție anti-virus și anti-bacterii produs în România

În această perioadă complet nouă, în care regulile de distanțare socială și măsurile de protecție impun o serie de schimbări semnificative în viața tuturor, Saint-Gobain oferă o soluție inovatoare adaptată noului context: panourile cu protecție anti-virus și anti-bacterii PrimeView Protect.

Peretele despărțitor din sticlă poate fi fixat pe blaturi, birouri, mese, asigurând astfel distanțarea socială recomandată între persoane și protecție anti-virus. El este neobstructiv, iar utilizarea acestuia diminuează riscul de contagiune și permite respectarea măsurilor de protecție impuse de autorități.

Printre beneficiile pe termen lung ale pereților despărțitori se numără:

1. Confort vizual: transparență ridicată, reflexie redusă, rezistență la zgârieturi, absența îngălbenirii în timp.

2. Sustenabilitate: sticla este un material ecologic, 100% reciclabil

3. Confort termic: evită apariția efectului de seră în spațiile exterioare

4. Costuri reduse de întreținere și proprietăți sanitare desăvârșite: sticla este ușor de curățat și dezinfectat, este rezistentă la agenții de curățare obișnuiți, precum și la acțiunea focului. Suprafața netedă permite eliminarea rapidă a germenilor și microorganismelor prin curățare.

Acestor beneficii li se alătură și aspectul estetic potențat de suprafața perfect netedă, cu calități optice deosebite, cum ar fi gradul foarte ridicat de transparență, reflexia foarte scăzută și redarea nedistorsionată a culorilor.

Related posts

Amenajare care „creste” odata cu copilul. Partea II

Adina Meyers

Șase moduri de a-ți actualiza garderoba în această iarnă

Adina Meyers

Zece ani de Scena.ro – episodul 3

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe