Practic

Și organizarea poate fi șic

Atunci când ne gândim la modul de amenajare a locuinței noastre trebuie să ținem cont și de accesoriile pe care le vom alege. Acestea au un rol foarte important deoarece vor scoate în evidență celelalte elemente de design – mobilă, aparate electrocasnice, etc. Astfel, te vei putea bucura de o casă armonios decorată, care îți va pune în evidență personalitatea.

În articolul acesta vă vom prezenta câteva detalii despre o categorie de accesorii care au un rol atât practic, cât și unul estetic. Este vorba despre obiectele pe care le poți utiliza pentru o mai bună organizare a lucrurilor din casa ta.

Majoritatea dintre noi asociază cuvântul „organizareˮ cu „plictisealăˮ. Din fericire, în cazul designului interior acest lucru nu este valabil. Ba chiar din contră. Dacă vei știi cum să alegi elementele potrivite pentru a pune în ordine toate lucrurile din casa ta, vei avea o locuință plină de farmec și foarte șic. Tot ce trebuie să faci este să ai curaj să folosești acest tip de obiecte „la vedereˮ. Adică să le expui, să le utilizezi ca și pe celelalte elemente de decor.

De exemplu, poți alege mai multe coșuri care să te ajute să pui în ordine diferite obiecte. Coșurile pot fi folosite atât în baie, pentru stocarea prosoapelor sau a altor accesorii, cât și pentru păstrarea ordonată a jucăriilor sau a revistelor. Acestea se pot asorta foarte bine cu încăperea în care le vei așeza. Pot reprezenta acea „pată de culoareˮ care să scoată un design din anonimat.

De asemenea, cutiile fac parte deja dintre accesoriile importante pentru decorarea interiorului casei. Fie că sunt din lemn, din material textil sau carton, nu le ascundeți in dulap, ci expuneți-le cu încredere: vor îndeplini astfel două roluri, atât practic cât și estetic.

Așadar, puteți apela la astfel de obiecte pentru a pune în ordine orice lucruri. Chiar și bijuterii. De câte ori nu vi s-a întâmplat să renunțați să purtați o anumită bijuterie tocmai pentru că nu ați găsit-o cu ușurință? Pentru ca astfel de situații să nu mai apară vă recomandăm ca pentru păstrarea bijuteriilor să folosiți recipiente transparente, compacte și etajate, pentru a vedea oricând dintr-o privire toate accesoriile.

Prin urmare, accesoriile destinate unei organizări mai bune sunt binevenite în cadrul oricărui model de design. Însă, trebuie să ai grijă să nu aglomerezi încăperile prin utilizarea lor.

Un alt argument pentru întrebuințarea lor cu încredere este că te pot ajuta și la curățenie. Punerea lucrurilor în ordine creează senzația de curățenie, nu-i așa? Așa că merită să îți îndrepți atenția spre coșuri, cutii etc., mai ales că suntem în perioada curățeniei de primăvară.

Iată câteva modele de obiecte care te pot ajuta să fii mai organizat, dar și să dai o notă aparte locuinței tale:

 

Sursă foto: http://www.bonami.ro

 

 

 

 

Related posts

5 modalitati creative de folosire pentru o tabla magnetica

Adina Meyers

Adio copilarie, salut adolescenta!

Adina Meyers

Decoruri inspirate de primavara chiar la tine acasa

Adina Meyers