Amenajari Interioare Practic

5 modalitati creative de folosire pentru o tabla magnetica

Indiferent de domeniul de activitate sau de specificul unei afaceri, comunicarea este un pivot care influenteaza decisiv succesul deciziilor tale. Prin urmare, pentru a te bucura de eficienta in comunicare, foloseste o tabla magnetica Viamond! Aceasta reprezinta o metoda performanta pentru afisarea informatiilor provizorii, dar de mare importanta, atat pentru clienti, cat si pentru angajatii tai!

Gratie unei suprafete extinse, informatia de pe o tabla magnetica poate fi modificata sau completata foarte rapid. Exista o multitudine de moduri prin care te poti bucura si tu de o tabla magnetica. Iata care sunt cele mai creative cinci modalitati prin care poti profita si tu de avantajele acestui produs:

  1. Afisarea orelor de lucru

Afisarea unei table magnetice in fata magazinului sau intr-una din vitrine este o metoda ideala pentru a comunica cu usurinta orarul de lucru al afacerii tale.

De asemenea, vei beneficia si de un aport de vizibilitate, in special daca alegi sa iti personalizezi tabla magnetica cu brandul sau logo-ul afacerii tale. Celor mai multi clienti le vor ramane intiparite aceste informatii in amintiri, facand apel si in viitor la produsele si serviciile pe care le oferi.

  1. Daca detii un restaurant sau o pensiune

Vei intalni de foarte multe ori o tabla magnetica in restaurante, cafenele, bistro-uri sau pensiuni. In cele mai multe cazuri, aceasta este folosita pentru comunicarea preturilor sau a specialitatilor zilnice.

O mare parte din clientela ta este obisnuita cu aceasta metoda de comunicare, motiv pentru care este bine sa ai in vedere si achizitionarea unei table magnetice inscriptionate cu logo-ul afacerii tale, care te va ajuta la cresterea vizibilitatii brand-ului.

  1. Te ajuta sa afisezi programul sau listele cu sarcini

In orice birou sau agentie cu multi angajati, o tabla magnetica este instrumentul ideal pentru comunicarea sarcinilor zilnice sau a programului saptamanal. Poti alege sa faci acest lucru si cu ajutorul unei foi imprimate, insa o tabla magnetica asigura ca aceasta informatie este mereu la vedere, fiind in acelasi timp usor de modificat daca este nevoie.

  1. Contribuie la evidenta proiectelor

 Pentru a comunica eficient, o agentie sau o companie poate folosi cu succes o tabla magnetica pentru a usura transferul de informatii, schimburile de idei sau de sugestii s.a. Managerii pot folosi oricand acest instrument pentru a afisa mesaje de ultim moment, informatii de ajutor sau chiar texte motivationale!

Este ideala pentru a sustine prezentari

  1. Sa fim sinceri, probabil ai intalnit cel putin o data o tabla magnetica intr-o sala de conferinte. Fiind folositoare atat pentru training-uri, pentru prezentari de proiecte sau pentru a comunica mai usor cu clientii, tabla magnetica poate fi folosita intr-un mod foarte creativ! De asemenea, poti intalni o tabla magnetica si in vestiarele sportivilor de performanta, pentru a afisa diverse strategii ce urmeaza sa aiba loc in timpul meciului.

Prin urmare, daca vrei sa te bucuri si tu de aceste avantaje si crezi ca este timpul sa achizitionezi o tabla magnetica de calitate, apeleaza la Viamond. Cu o experienta de peste 25 de ani in lumea papetariei sau a biroticii, la Viamond vei gasi atat modele noi si performante, cat si alte articole si produse indispensabile oricarui birou!

Descopera preturile ofertante, plaseaza o comanda online la Viamond.ro si beneficiaza de seriozitate, livrare rapida si multe promotii sau reduceri!

 

 

Related posts

Iluzii optice care te ajuta sa schimbi perspectiva unei incaperi

Adina Meyers

Ce este cheia unică și care este utilitatea acesteia pentru o locuință?

Adina Meyers

Tom Cruise își vinde cabana montană: Cum arată locuința pentru care cere milioane de dolari!

Adina Meyers