Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Sfaturi pentru reamenajarea baii

Reamenajarea baii poate fi o adevarata provocare, insa putem trece cu bine peste acest proces daca stim sa luam in considerare cateva sfaturi foarte simple, care sa ne ajute sa ajungem la un rezultat final de care sa fim mandri. In randurile urmatoare o sa abordam mai pe larg acest subiect, incercand sa te ajutam sa iei cele mai bune decizii pentru casa ta.

Primul pas pe care tu trebuie sa il faci este sa te inspiri si sa ai un plan. E bine sa ai inca de la inceput in minte o imagine cu design-ul pe care tu ti-l doresti in baie. In acest fel iti va fi mult mai usor sa te orientezi si sa iti faci un plan care sa te ajute sa ajungi la rezultatul dorit. In era internetului sursele de inspiratie sunt multiple, asadar nu vom insista asupra lor (sunt foarte multe site-uri care se ocupa cu oferirea de idei de design pentru (re)amenajari).

Nu uita sa iei in considerare bugetul pe care tu il ai la dispozitie. Dupa ce te-ai hotarat asupra unui anumit stil de amenajare, e bine sa te gandesti foarte bine care este suma de bani maxima pe care o poti investi in acest proces de redecorare. In acest fel o sa stii mult mai bine care sunt prioritatile tale, spre care sa iti indrepti atentia astfel incat sa te incadrezi in bugetul propus.

Stim ca decorarea unui apartament este una costisitoare aproape de fiecare data, iar acest lucru se aplica mai ales in cazul bailor. Din acest motiv noi iti recomandam ca, in cazul produselor scumpe, sa optezi pentru cele cu un design cat mai neutru. De ce? In acest fel, pe viitor, iti va fi mult mai usor sa faci mici modificari decorului fara a baga din nou mana foarte adanc in buzunar. Faptul ca o sa adopti un stil neutru pentru produsele scumpe si importante din baia ta nu inseamna ca o sa ajungi sa ai o incapere plictisitoare. Stropul de culoare si un plus de personalitate pot fi aduse cu usurinta prin intermediul accesoriilor.

Un alt sfat pe care noi ti-l dam este sa nu uiti de spatiile de depozitare. Multe persoane fac asta in favoarea esteticii. Este o greseala destul de mare. Asadar, iti recomandam sa nu o faci. Nu doar ca noi iti indicam sa nu renunti la spatiile de depozitare, dar te sfatuim de asemenea sa incerci sa creezi unele in plus, astfel incat sa ai siguranta ca toate lucrurile tale vor avea un loc bine stabilit.

Related posts

Gradina – sursa de energie interioara

Adina Meyers

Reguli pentru amenajarea unui birou

Adina Meyers

Curatenia de primavara in gradina

Adina Meyers