Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Reguli pentru amenajarea unui birou

In aceste conditii, amenajarea unui birou in propria locuinta a devenit un aspect necesar.

Biroul este locul destinat exclusiv studiului asa ca atunci cand il amenajati trebuie sa tineti cont de mai multe reguli de baza. In primul rand, aceasta incapere trebuie sa fie amplasata intr-un loc linistit al casei in care sa puteti lucra pana tarziu fara sa ii deranjati pe ceilalti membri ai familiei dar si in care sa va puteti refugia de agitatia casei.

Alte aspecte de care trebuie sa tineti seama este asigurarea intimitatii spatiului dar si a unei lumini corespunzatoare studiului. In cazul in care nu aveti o feresatra prea ampla sau obisnuiti sa lucrati pana noaptea tarziu, asigurati iluminarea corespunzatoare a spatiului in asa fel incat lumina sa cada direct pe zona de lucru.

In ceea ce priveste mobila, in cazul biroului este recomandat sa optati pentru un mobilier masiv si confortabil realizat din lemn, piele si putine materiale textile. Nu spapati din vedere faptul ca in birou atmosfera trebuie sa fie una care sa imbie la concetrare si la lucru, nicidecum la odihna. In acelasi timp, asigurati-va ca nu veti avea prea multe obiecte de decor care sa va atraga atentia si nici culori puternice care sa va oboseasca sau care sa va faca sa va pierdeti concentrarea. In birou este recomandat sa optati pentru nuante de maro, crem, bej sau verde inchis.   

Related posts

Cum construieşti pas cu pas o pergolă?

Adina Meyers

O gradina relaxanta

Adina Meyers

10 lucrări specifice lunii octombrie în grădină

Adina Meyers