Amenajari Interioare

Bucătării făcute mai simplu

Kitchens2Go vine cu un concept nou în România, de magazin online cu bucătării de foarte bună calitate. Magazinul online este destinat celor care sunt fani online, celor care nu vor să se deranjeze să meargă până la magazin sau celor care nu vor să piardă timp în aglomerația și în traficul din București.

Se poate accesa magazinul online și alege din cele peste 10.000 de modele de bucătării, beneficiind de consiliere online sau telefonică. Online nu înseamna doar confort, ci și prețuri competitive: între 200 și 350 euro ml, în funcție de proiectul ales și de perioada de discount.

 

Serviciul online de consultanță gratuită

Magazinul online poate fi accesat oricând, pentru a afla mai multe informații. De exemplu, se poate afla despre cum se planifică o bucătărie: de la măsurători și alegerea modelului de bucătărie, până la transport și montaj.

Consultanța este gratuită și se oferă fie prin telefon, fie prin email sau prin suport chat.

De asemenea, se poate solicita gratuit o estimare a costului bucătăriei, dacă se oferă câteva detalii despre spațiul alocat mobilei de bucătărie.

Comanda se poate face online sau telefonic.

 

Comandă online mostre la 3 lei bucata

Site-ul dispune de un serviciu online de mostre, de unde se pot comanda mostre de culori/materiale pentru fronturi și blaturi, la 3 lei bucata. Astfel, ai ocazia să te convingi că alegerea pe care o faci este una corectă. În magazinul online există peste 20 de culori la uși și 12 culori de blaturi, pentru a oferi un spectru cât mai variat, cu cât mai multe opțiuni de design. Poți proiecta online pentru spațiul tău mai multe variante de bucătării, ulterior, comandând-o pe cea potrivită/preferată ție.

 

Kitchens2Go oferă o suită de servicii care includ: consultanță, măsurătoare, transport, manipulare și montaj

Serviciul de transport este valabil în toată țara. Dacă se dorește transportul mobilei de la mașină până în casă (ex. la etajul 2, 3 etc.), există o echipă care se ocupă cu acest lucru.

Kitchens2Go oferă și serviciul de montaj, cu ajutorul unei echipe foarte bine pregătite, care vine și montează bucătăria la domiciliu. Dacă se dorește, totuși, și partea de măsurătoare și consultanță, se poate solicita oricând, pentru a putea beneficia de setul complet de servicii, înainte de achiziționarea bucătăriei.

 

Configurator 3D pentru bucătării

Poți opta pentru folosirea configuratorului 3D, pus la dispoziție pe site-ul kitchens2go.ro. În acest fel, poți elimina serviciul de măsurătoare și consultanță, prin posibilitatea de a-ți proiecta cât mai fidel bucătăria în 3D, direct de pe site. Îți poți reorganiza spațiul alocat mobilei, poți simula mai multe versiuni de design și testa mai multe variante de preț la câteva click-uri distanță, iar apoi, un consultant va evalua proiectul înainte de comanda finală.

Related posts

Culorile din casa ta

Adina Meyers

9 reguli simple de amenajare a mobilierului

Adina Meyers

Refugiu romantic cu multe idei de amenajare

Adina Meyers