Ce poate fi mai frumos decât să petreci câteva zile sau chiar mai multe într-un sat retras de lume, într-o casă cu arhitectură de secol XIX și cu un interior cald și confortabil? Proprietatea din imagini se află în Cornwall și poate fi închiriată de oricine își dorește o vacanță liniștită, departe de tehnologie și de știrile gălăgioase de la televizor.

Proprietarii și-au dorit ca cei care calcă pragul acestei case să simtă tot confortul contemporan și, în același timp, să vadă casa într-o formă cât mai originală. De aceea, vei vedea multe zone în care piatra de construcție este lăsată la vedere (dar recondiționată) sau zone în care pereții par că nu sunt finisați. Este de fapt un artificiu estetic care îi poartă pe vizitatori în vremurile trecute, când încălzirea se făcea doar cu lemne, iar apa era luată din fântână.

Bucătăria rustică

Chiar dacă ești în vacanță, vei vrea să gătești aici. Bucătăria rustică, cu dimensiuni generoase este dotată cu tot strictul necesar. Bârnele din lemn originale la vedere, mobilierul din lemn natur cu noduri naturale din loc în loc, cât și ustenisilele organizate pe raftul mare tot din lemn sunt idei bune de amenajare a unei bucătării rustice chiar și la oraș.

Un living confortabil

Zona de living este amenajată tot în jurul confortului. Canapelele și pufurile sunt realizate din materiale moi, iar culorile sunt alese într-o compoziție simplă și caldă (bej, maro, albastru închis pe fundalul pereților albi).

Vei observa aici o zonă de cărămidă la perete (deasupra șemineului) care are două roluri: cel decorativ, de a sparge monotonia pereților și cel de reamintire a oaspeților că se află într-o casă veche de aproape două secole.

Cele șase dormitoare se află la etaj. Și ele păstrează același aer romantic, unde elementele de mobilier din lemn natural sunt combinate cu decorațiuni și accesorii discrete. Singurele pete calde de culoare sunt câteva pături galbene care înviorează atmosfera.

Related posts

Noi soluții și inspirație în întâmpinarea nevoilor din timpul vacanței de vară petrecute acasă

Adina Meyers

Ce să iei în considerare atunci când cumperi o canapea online

Adina Meyers

Ponturi pentru un decor festiv de Paște

Adina Meyers