Când vine vorba despre amenajarea grădinii, majoritatea ne gândim la straturi de flori, arbuști și alei pavate. Însă ce ai zice dacă ai avea o cascadă în grădină? Sub forma unei fântâni arteziene.

Oglinda Cerului este o cascadă de grădină creată de bluConcept, în formă de cub, al cărei concept modern și minimalist oglindește întreaga amenajare a curții.

Numele cascadei provinde de la efectul dat de aspectul plăcilor din granit negru peste care se formează pelicula de apă ce reflectă cerul.

Acest model are dimensiunea de 400 mm înălțime deasupra solului și latura pătratului de 600 mm. Modelul este realizat din granit de culoare neagră, cu finisaj lustruit.

Luciul apei conferă grădinii un aer seren, în timp ce căderea apei, care se revarsă peste marginile cubului într-un bazin ascuns sub pământ și mascat cu pietre decorative, amintește de susurul cascadelor de munte.

Conceptul este flexibil și permite alegerea din mai multe materiale, culori și texturi. De asemenea, dimensiunile se pot modifica în functie de spațiul disponibil.

Related posts

Intretinerea gradinilor in luna iunie

Adina Meyers

La dolce vita sau bucuria de a te plimba prin satele din Italia

Adina Meyers

Amenajezi baia si nu stii cum sa alegi o cabina de dus? Afla de la noi cateva sfaturi utile

Adina Meyers