LifeStyle

Brico Dépôt schimbă data de apariţie a cataloagelor bilunare

Prima zi de weekend devine prima zi de shopping! Din această lună, catalogul Brico Dépôt va fi disponibil în depozitele din toată țara începând cu ziua de sâmbătă, astfel încât produsele „Stop preț” să fie accesibile tuturor.

Prin schimbarea zilei de apariție a catalogului Brico Dépôt, produsele cu indicatorul „Stop Preț”, care intră în stoc periodic, în cantități limitate, vor fi accesibile și celor care nu pot ajunge în depozite în timpul săptămânii.

Până la acest moment, strategia de marcom a Brico Dépôt implica apariția cataloagelor bilunare în ziua de vineri. 

Primul catalog din luna iulie vine cu produse noi, atât pentru proiectele dedicate modernizării sălii de baie, cât și pentru bucătărie: instalații, mobilier modular, baterii, hote, plite și cuptoare electrice. Tot acum clienții vor găsi la Brico Dépôt soluții convenabile pentru izolații, gresie și placări murale, parchet, tâmplărie, produse pentru finisaje, radiatoare, boilere și centrale, precum și accesorii electrice la prețuri mici. 

Astfel, în perioada 2-15 iulie, clienții Brico Dépôt vor descoperi indicatorul „Stop Preț” la următoarele articole:

– Cabină de duș cu hidromasaj, uși culisante din sticlă securizată, iluminare LED, panou cu touch screen, etajeră, radio, ventilator;

– Bază lavoar cu două sertare din PAL și lavoar ceramic;

– Vopsea lavabilă pentru interior albă, 15 litri;

– Mașină de găurit cu percuție 500W Bosch;

– Mașină pentru șlefuit pereții 600W;

– Polizor unghiular 850W Bosch;

– Tencuială canelată 24 kg.

„Stop Preț” înseamnă produse disponibile periodic, la momentul potrivit, în cantități limitate, la cele mai mici prețuri.

Cei care doresc să beneficieze de produsele „Stop Preț” din această perioadă sunt invitați să ajungă cât mai repede în depozitele Brico Dépôt din toată țara.

Modelul de business Brico Dépôt presupune prețuri mici în fiecare zi, garanția calității și stocuri disponibile în cantități industriale. 

 

Related posts

6 obiceiuri greșite care îți distrug lenjeriile de pat

Adina Meyers

Helinick.ro – Prevenirea furturilor din spatiile comerciale – Necesitatea instalarii unui sistem antifurt magazin

Adina Meyers

Maratonistul Andrei Rosu vine la Robin Sharma

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe